DOLAR 32,5814 0.29%
EURO 34,7715 -0.01%
ALTIN 2.489,110,20
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20508362,69%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

253 okunma

ALBAYRAK, YUKARI MAHALLE TOPLANTISINDA PROJELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
16/02/2019 13:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkan adayı Fikret Albayrak, Yukarı mahalle halkı ile bir toplantıda bir araya geldi.

Akşam saatlerinde Sümbüllü Konak’ta gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda Mahalle sakini katıldı.

Fikret Albayrak burada yaptığı konuşmada, kendi döneminde yaptığı çalışmaları ve Akçakoca’ya kazandırdığı hizmetlerini anlatırken yeni dönem için destek istedi.

Akçakoca Terminali, Çınar Otel’in yıkılması, Çınar caddesine yapılan sahil bandı projesi, Çuhallı çarşısının yeniden dizaynı, Sky Tower otelinin Akçakoca’ya kazandırılması, doğalgaz ve altyapı çalışmaları gibi birçok projesini dinleyenlere hatırlatan Fikret Albayrak, konuşmasında sık sık dönemin Dışişleri Bakanı Akçakocalı Yaşar Yakış’a da teşekkür etti.

Albayrak konuşmasında, kendi döneminde kısa süre içerisinde çok iş yaptığını fakat buna rağmen seçimleri kaybettiğini de söyleyerek, bunun sebebi olarak da bazı projelerde halkla doğrudan istişare yapmamasını gösterdi.

Slayt gösterimi ve videolu sunum eşliğinde yapılan toplantıda Albayrak, özellikle yukarı mahalledeki sokak sağlıklaştırma projeleriyle Yukarı Mahalle tarihi evlerinin restorasyonu konularında verdiği çabanın altını özellikle çizdi.

Yeni dönemde kendisinin seçimleri kazanması halinde Yukarı Mahalle Tarihi Mahalle Pazarı’nın daha aktif hale getirileceğinin de sözünü veren Albayrak, belediye başkanlığı döneminde Değirmenağzı bölgesinde çok önem verdiği bir projeyi de dinleyenlere aktardı.

Değirmenağzı bölgesinde denizi içeriye çeken ve dalganın çok olduğu zamanlarda 4 -5 bin insanın rahatlıkla kullanabileceği bir projesini olduğunu belirten Albayrak, geçmiş seçim döneminde bunu anlattığını, 31 Mart seçimini kazanması halinde bunun gerçekleştirme imkanı bulabileceğini belirterek bu projenin gerçekleşmemesi karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

 

Albayrak, mevcut Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye bu projenin üzerinde durmasını ve hayata geçirmesinin önemi üzerine konuştuğunu da söyleyen Albayrak, Yemenici eliyle Değirmenağzı’na yapılan projenin de iyi hazırlanmış proje olduğunu söyledi.

Albayrak, Değirmenağzı Şehitler Parkı projesinin bazı eksikliklerinden söz ederken özellikle ”mangal yapılan yerde tenis oynanmaz” ifadesini kullandı.

Ayrıca temiz su konusunda vatandaşların soruları da yanıtlayan Albayrak, seçimi kazanması halinde bir ay içerisinde tüm musluklardan temiz su içilebileceğini söyledi.

Albayrak’ın sunumunun oldukça keyifli geçtiği gözlemlenirken, toplantı sonunda mahalle halkı ve Fikret Albayrak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.