DOLAR 32,5932 0.34%
EURO 34,7171 -0.18%
ALTIN 2.522,651,56
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1965752-1,64%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

486 okunma

Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması Düzenliyor

ABONE OL
17/11/2017 08:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gençlik Derneğinin(Milli Gençlik Vakfı) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Peygamber Efendimizin hayatını esas alan Siyeri Nebi yarışması bu yıl da büyük ilgi görüyor. Geçen yıl Anadolu Lisesinden İl birincisi çıkaran Akçakoca’da yine heyecanlı bir yarış başlamış durumda. 9 Aralık 2017 günü Ortaokul ve Lise düzyinde yapılacak olan sınav sonucuna göre Türkiye Geneli, İl Geneli ve İlçe Geneli olmak üzere derecelere giren öğrencileri bu yıl da ödüller bekliyor.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İnternet üzerinden www.efendimizinizinde.com sitesinden başvuru yaparak sınava katılabilecek olan öğrencilere, kaynak olarak kitap da veriliyor. Daha sonra sonav giriş belgelerini alan öğrenciler Akçakoca Merkezde daha önceden belirlenmiş olan, okul binasında sınava giriyorlar.

ÖDÜLLER AÇIKLANDI

Akçakoca Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Özkan Atıcı, toplam başvuruların İki Yüz’ün üzerinde olduğunu belirterek 30 Kasım’a kadar başvuru yapılabileceğini söyledi. Yapılan açıklamada; Akçakoca’da dereceye girecek olan öğrencilere verilecek ödüller de belirtildi. Buna göre;
Liseler; 1.sinine yarım altın, 2.sine çeyrek altın, 3.süne gram altın, Ortaokullar; 1.sine yarım altın, 2.sine çeyrek altın, 3.süne gram altın verilecek. Bunların yanında çeşitli sürpriz hediyeler de olacağı açıklandı.

Peygamber Efendimizin hayatını bilen ve onu örnek alan gençlerin yetişmesi için gayret gösteren Anadolu Gençlik olarak bu tür organizasyonların gerçekleştirilmesi için Anadolu Gençlik Derneğine destek olunması ve sahip çıkılması gerektiğini belirten ATICI, tüm sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.