DOLAR 32,5455 0%
EURO 34,9868 0.39%
ALTIN 2.425,610,12
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2087584-4,10%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

483 okunma

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN YAĞMUR GİBİ ÖDÜL YAĞDI

ABONE OL
01/01/2018 00:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gençlik Derneği Akçakoca İlçesi “Mekke’nin Kudüs’ün Fethi ile Siyer-i Nebi yarışması ödül programını Öğretmenevinde gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası, İmam-Hatip öğrencisinin Kur’an Tilaveti okundu.

Programın açılış konuşmasını yapan Akçakoca Anadolu Gençlik Derneği ilçe Başkanı Özkan ATICI şöyle dedi.

“Çok kıymetli misafirler, öğrenci kardeşlerim, değerli hocalarım, Akçakocamızın değerli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKÇAKOCA İLÇE TEMSİLCİLİĞİMİZİN hazırlamış olduğu bu geceye teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, hoş geldiniz sefalar “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” anlayışı çıktığımız yolda, eski adı ile MİLLİ GENÇLİK VAKFI, yeni adı ile ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ olarak bu yıl 43.yılımızı icra ediyoruz.”

Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirirken, dünyada yapılan haksızlıklara ve zulümlere de asla sessiz kalamayız. 1 Ay önce bildiğiniz gibi bütün dünya Müslümanlarını ayağa kaldıran emperyalist ABD nin Kudüs kararı tüm dünyada tepkiyle karşılandı. Buna en çok tepki gösteren Anadolu Gençlik oldu.“

Daha sonra yarışmaya katılan ve yarışma için gayret gösteren herkese teşekkür eden Atıcı, programların devam edeceğini belirtti.

Sinevizyon, şiir ve konuşmalardan sonra 16 Aralık’ta Anadolu Gençlik Derneğinin tertiplediği Ortaokul ve Liseler arası Siyer-i Nebi- Peygamber efendimizin hayatı konulu yarışma sınavında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.