DOLAR 32,5401 0.16%
EURO 34,7519 0.02%
ALTIN 2.490,850,28
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20646173,25%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

393 okunma

ANAOKULU BAĞIŞÇILARINA PLAKETLERİ VERİLDİ

ABONE OL
17/01/2018 18:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın En Eski Anaokulu Olan Akçakoca Anaokulu’nda Yapılan Çevre Düzenlemesi, Tamirat ve  Tadilat Harcamalarına Katkı Veren Bağışcılara Düzenlenen Bir Törenle  Şükran Plaketleri Verildi.

Plaket etkinliğine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yalılı, İlçe Nüfus Hizmetleri müdürü Tolga Abalı katıldı.

Aralarında Mustafa Özensel, Okan Yanmaz, Esvet Sarıoğlu, Ceyhun Yemenici, Erdoğan Yanmaz, Ali Sarı, Yücel Polat’ın da yer aldığı bağışçılara tek tek plaketleri verildi. 

Okul Müdürü Abdurrahman Açıkgöz,  Kaymakam Öztürk ve konuklara okulda gerçekleştirilen ve  hayranlık uyandıran yenilikleri  gösterdi.

Programı sunan kurum öğretmeni Merve Çakır yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında, “El Ele Geleceğe İz Bırak kampanyası kapsamında Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü, kurum idarecileri ve Okul Aile Birliği el ele vererek, birçoğu aramızda bulunan değerli bağışçılarımızın katkılarıyla okulumuzda büyük bir tadilat, yenileme çalışması yaptık. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Nilay Çakmak, veliler ve aile birliği olarak okul öğretim kadrosu ve  personelinin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, “Biz aile birliği olarak eski bir yapı olan okulumuzu nasıl yenileriz, daha güzel ve kullanılabilir,  ihtiyaçlara daha olumlu cevap verir hale getirmek için neleri yapabiliriz diye araştırdık. Sonuçta siz değerli bağışcılarımız ve idarecilerimizin işbirliği ile özenilecek konuma  getirdik. El Ele Daha Güzel Geleceğe iz bırakma ilkesiyle çalıştık, çalışacağız” dedi.

Okulun dünü ve bugünü konulu slayt gösterimi ilgi ile izlenirken aradaki büyük gelişim izleyenlerce alkışlandı.

Program  Akçakoca anaokuluna bağışta bulunarak okulun son derece temiz, kullanışlı ve modern bir görünüme sahip olmasını sağlayan hayırsever işadamlarına, miniklerin taşıdığı isme yazılı şükran plaketlerinin tek tek verilmesi sonrasında yapılan yiyecek ikramlarıyla sona erdi.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.