DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2072365-1,30%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

465 okunma

Ankara Belediyesi’nin ilk gıda konvoyu afetzedelere ulaştı

ABONE OL
20/07/2019 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 10 kamyondan oluşan ilk gıda konvoyu afetzedelere ulaştı.

Esmahanım ve Uğurlu köylerine gönderilen gıda kolileri CHP’li milletvekili Mahmut Tanal’ın başında olduğu üyeler tarafından dağıtılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, önceki gün de su tankerleri ilke çeşitli araç ve ekipmanların yer aldığı yardım konvoyunu Akçakoca köylerine göndermişti. 

Bugün Akçakoca’ya gelen 10 kamyon dolusu erzak ise köylerde vatandaşlara dağıtıldı. 

CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal bizzat koli taşımaya yardım ederken, Tanal’a CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve parti üyeleri de eşlik etti. 

CHP İlçe Yönetiminin payı çok büyük

CHP’li büyükşehir belediyelerinden Akçakoca’ya yardım konvoylarının, araç ve gereç ile ekipman desteğinin getirilmesi noktasında en büyük pay ise CHP ilçe yönetiminin.

Felaketin ilk anından itibaren parti bürosunda kriz masası oluşturan CHP ilçe yönetimi, ilçe merkezi ve köylerinde mağdur vatandaşlarla kontak kurup ihtiyaç önceliklerini belirledi.

Bu ihtiyaçların karşılanması noktasında büyükşehir belediye başkanları ve CHP genel merkez yönetimiyle sıkı bir temas halinde olan CHP’liler, şu günlerde Akçakoca’ya en büyük yardımların gelmesini sağladılar.

İmamoğlu’nu da yoğun programına rağmen Akçakoca’ya getirten aynı ekip

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, program yoğunluğu nedeniyle çok zor olmasına rağmen, sıkı temaslar ve bire bir görüşmelerin ardından Akçakoca’ya getirtmeyi başaran CHP ilçe yönetimi, aynı performansla bu kez 2 milletvekilinin afet bölgesinde adeta nöbet tutmasını sağladı.

Bu ilişkilerin merkezinde yer alan CHP İlçe Başkanı Ömer Başar, yardımların konvoylar halinde gelmeye devam edeceğini, afetzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanıncaya kadar yanlarında olacaklarını ve yardımda bulunacaklarını söyledi.   

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.