DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046495-2,22%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

344 okunma

”Annem Varsa Ben de Varım” Projesi Tanıtıldı

ABONE OL
01/04/2017 09:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Annem Varsa Ben de Varım” kitap okuma projesinin tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda projenin Türkiye’ye örnek olması temenni edilirken, yapılan konuşmalarda özelikle Düzce’nin eğitim durumu konuşuldu.

Kültür Merkezinde yapılan “Annem Varsa Ben de Varım” kitap okuma projesinin tanıtım toplantısına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Vali Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit proje hakkında bilgi vermeden önce İl Milli Eğitim Müdürlerinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yiğit tüm bu çalışmaların yanında kitap okuma projesinin en büyük hayalleri olduğunu söylerken, Yazar İlhan Akın’ın kurguladığı “ Annem Varsa Ben de Varım” adlı hikaye kitabı ile desteklediği projeyi başlattıklarını söyledi.

Yazar İlhan Akın, milletimizin manevi değerleri ile örtüşen Annem Varsa Ben de Varım adlı kılavuz kitabında çocuklara örnek olmak istediğini belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yine esprili bir konuşma yaptı, Yazar İlhan Akın ile sıra arkadaşı olduğunu söylerken,  “ ne o benim belediye başkanı ne de ben onun ünlü bir yazar olacağını düşünemezdik, ama işte analar neler doğuruyor” dedi.

Milletvekili Ayşe Keşir de yaptığı konuşmada, Düzce’nin bir çok alanda konuşulmasını istediklerini ancak eğitimde başarının konuşulmasını tercih ettiğini vurguladı, bugün atılan tohumlarla ilkokul çağındaki öğrencilerin gelecekte başarılarına katkıda bulunulacağını söyledi.

Açılış toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, siyasilerin ve idarecilerin sahip çıkması halinde bir ilde eğitim düzeyinin artacağını ifade etti, Düzce’nin her konuda yüzde yüzlük gelişim elde ettiğini belirtti.

Son olarak kürsüye Vali Zülkif Dağlı çıktı. Vali Dağlı, projenin Türkiye’ye örnek olmasını temenni ederken, eğitimde yapılan çalışmalara Düzce’nin TEOG’da ilk kez Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını söyledi.

Proje açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından İlhan Akın’ın, “ Annem Varsa Ben de Varım” kitabı çocuklara armağan edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.