DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BIST 9.089,080,10%
BITCOIN 2263139-0,59%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

347 okunma

ARALARINDA İHRAÇ EDİLEN DE VAR GÖREVE İADE EDİLEN DE

ABONE OL
24/12/2017 12:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olağanüstü hal kapsamında Resmi Gazete’de yayımlanan iki yeni Kanun Hükmünde Kararname ile Düzce’de çeşitli kurumlarda görev yapan 6 personel kamudan ihraç edilirken, 3 personel göreve iade edildi.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan iki yeni KHK ile kamu kurumlarından toplam 2 bin 756 kişi ihraç edildi, 115 kişi ise eski görevlerine dönebilecek.

Yeni KHK’larda Düzce’deki bazı personele ilişkin de ihraç ve iade yer aldı. 6 personel kamudan ihraç edilirken, 3 personel göreve iade edildi.

İşte isimler ve bağlı oldukları kurumlar…

GÖREVE İADE EDİLEN

Diyanet İşler Başkanlığı İmam Hatip Olcay Poyraz (Düzce) Kur’an Kursu Öğreticisi Nerime Eğilmez (Düzce Çilimli) Düzce Adliyesi Mübaşir Funda Boz

GÖREVDEN İHRAÇ EDİLEN

Diyanet İşler Başkanlığı İmam Hatip Ali Can Düzce Adliyesi Zabıt Katibi Hatice Akarsu Milli Eğitim Öğretmenler; Ali Soyuer, Kemal Coşkun ve Temel Akyüz Sağlık Bakanlığı Tabip Yusuf Kabataş (Düzce/Merkez)

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI CUMHURBAŞKANI’NA BAĞLANDI

Öte yandan 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı Cumhurbaşkanı’na bağlandı. Buna göre, müsteşarlık personeli Cumhurbaşkanı onayı ile atanacak, Cumhurbaşkanı bu yetkisini müsteşara devredebilecek.

ŞEHİT ÇOCUKLARI VE KARDEŞLERİNE ZORUNLU ASKERLİK YOK

Kanun Hükmünde Kararname ile askerlik görevlerini yerine getiren yükümlülerle terör eyleminin ortaya çıkarılması, etkilerinin azaltılması veya bertaraf edilmesinin sağlanması sırasında yardımcı olan sivillerden Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenlerin çocukları ve kardeşleri istekli olmadıkça silah altına alınmayacak, silah altındakiler istemeleri durumunda terhis edilecek.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.