DOLAR 32,3254 0.23%
EURO 35,1152 -0.05%
ALTIN 2.300,411,02
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23041753,05%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

215 okunma

Arınç’a Hakaret Davası Bolu’da Görüldü

ABONE OL
13/04/2017 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, hakkında açılan bir dava kapsamında geldiği Bolu’da duruşmaya katıldı. Duruşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Arınç, “İmdat Aslan isimli bir kişinin hakkımda açtığı bir dava için geldim. Kendisine hakaret ettiğimi ifade etmiş ve davacı olmuş. Bugün duruşma görüldü. Hem Bolu’yu hem adliyeyi ziyaret edeyim ve mahkemede bizzat bulunayım diye düşündüm.” dedi. Arınç, referandum ile ilgili soruya ise cevap vermedi.

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Bolulu gazeteci İmdat Aslan’a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada ifade vermek için Bolu’ya geldi. Arınç, Bolu’da bulunan bir yerel gazetede köşe yazarlığı yapan İmdat Aslan’ın kendisi hakkında açtığı “hakaret davası” kapsamında Bolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık olarak dinlendi.
Basın mensuplarının alınmadığı duruşmanın ardından açıklamada bulunan Arınç, İmdat Aslan’ın kendisi hakkında dava açtığını ifade ederek, “Dava için geldim. Kendisine hakaret ettiğimi ifade etmiş ve davacı olmuş. Bugün duruşma görüldü. Daha önceki günlerde gelememiştim. Bugün hem Bolu’yu hem adliyeyi ziyaret edeyim ve mahkemede bizzat bulunayım diye düşündüm. Duruşma gayet güzel geçti. Taraflar savunmalarını söylediler. Hakim de karar vermek üzere davayı Mayıs ayına erteledi.” dedi.

Düzce Öncü Haber


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.