DOLAR 32,5954 0.36%
EURO 34,8719 0.36%
ALTIN 2.504,130,81
BIST 9.673,501,56%
BITCOIN 21012341,38%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

800 okunma

Atalay’ın Yeri Balık Evi Dualarla Açıldı

ABONE OL
04/05/2017 18:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Evlere yapılan pide, pizza ve kebap servislerine ilaveten Akçakoca’da ihtiyaç duyulan yeni bir servis daha eklendi. Çuhallı çarşısında açılışı yapılan Atalay’ın Yeri Balık Evi isimli balıkçı dükkânından artık evlere siparişle pişmiş balık isteme dönemi başladı.

Çuhallı çarşısında yeni bir balıkçı dükkânı açıldı. Atalay’ın Yeri Balık Evi isimli dükkânın açılışına Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk ile bazı belediye meclis üyeleri, belediyenin bazı birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk’in yeğeni Atalay Direk’e ait olan balıkçı dükkanı, diğer benzer dükkânlardan ayrılan birçok farklı özelliğe sahip.

Atalay’ın yerinde herhangi bir balıkçıdan alır gibi balık satın almanın yanı sıra, alınan balığı pişirtip eklentideki salonda yiyebilirsiniz.

Eğer dilerseniz, kiloyla aldığınız balığı pişirme ücretini ödeyerek satın alabilir, ya da evden ve işyerinden bir telefon ederek sipariş verebilirsiniz. En kısa sürede balığınız servise hazır halde yanınıza geliyor.

Balık siparişlerinde farklı alternatiflerde hizmet verecek olan Atalay’ın yerinin açılışında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, hayırlı ticaret ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Yemenici, kendilerinin belediye yönetimine geldikten sonra bazı değişikliklere öncülük ettiklerini, ilçe genelinde uzun bir zamandır balıkların sadece çiğ olarak satılmadığını, artık pişirilerek servis edildiğini ve ziyaretçilerin de bu durumdan gayet memnun kaldıklarını söyledi.

Başkan Yemenici’nin konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı da dualar okudu. Okunan duaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Kurdele kesimi sonrası balıkçı dükkânının içini ve katlarını dolaşan protokol heyeti, çeşitli lakerda, tuza basılmış balık, turşu çeşitleri ve balık çorbası hakkında bilgi aldılar.

Açılış günü olması münasebetiyle Atalay’ın Yerinde protokol mensupları ve vatandaşlara ekmek arası balıklar ve turşu suyu ikram edildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.