DOLAR 32,5231 -0.08%
EURO 34,8014 -0.21%
ALTIN 2.421,38-0,35
BIST 9.709,130,66%
BITCOIN 21590710,06%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

563 okunma

ATA’NIN GENÇLİĞE ARMAĞANININ 99. YILI TÖRENLERLE KUTLANDI

ABONE OL
19/05/2018 13:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yılı Akçakoca şehir Stadı’nda yapılan etkinliklerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve gençlik spor Bayramı kutlama töreni Ulu önder Atatürk ve bu vatan uğruna can vermiş şehitlerimizin ebediyete intikal eden gazilerimizin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından  günün önem ve belirten konuşmasını Gençlik Hizmetleri ilçe spor Müdürü Mehmet Aydın yaptı.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve gençliğin Ata’ya cevabı okunmasının ardından çeşitli sportif gösterilerin  ve şiirlerin okunduğu kutlamalarda öğretmenlerden kurulu Karadeniz halk oyunları bayan ekibinin gösterisi ilgi ile izlendi.

Vatandaşların ilgi göstermediği boş trübünler önünde gerçekleşen Bayram törenine Cumhuriyet Halk Partisi dışında tüm siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri katıldılar.

 İlçe çapında yapılan tüm kültürel sosyal ve sportif etkinliklerde ilk üç dereceyi alan öğrencilere ve takımlara ödülleri Kaymakam Öztürk ve Başkan Yemenici tarafından verildi.İlçe çapında yapılan Atatürk ve Gençlik Haftası Resim Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ADD Akçakoca Şubesi Başkanı Müjgan Alas ve Yönetici Şükriye Ertuğrul tarafından Nutuk hediye edildi.

Tören Kutlama komitesinde yer alan Beden eğitimi öğretmenlerinin tebrik edilmesi ve  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.