DOLAR 32,5672 0%
EURO 34,9184 0.06%
ALTIN 2.434,550,19
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21721660,14%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

522 okunma

ATSO BAŞKANI PAZVANT’TAN REKTÖR ÇAKAR’A DESTEK

ABONE OL
29/04/2019 17:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, yaklaşan Rektörlük seçimleri öncesinde mevcut rektör Nigar Demircan Çakır’a destek olan bir açıklamayı kamuoyuyla paylaştı.

Rektör Çakır’ın Akçakoca’ya kazandırılan Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ve ilçenin kurumları ile üniversite arasındaki olumlu işbirliğine atıf yapan Pazvant, rektör Çakar’ın yeniden rektör olarak atanmasına yönelik beklenti ve iyi niyet duygularını da aktardı.

İşte ATSO Başkanı Pazvant’ın o paylaşımı:

Düzce’nin geleceğine her daim yön veren şehrimizin ve Akçakoca’mızın sosyalleşmesi için vazgeçilmez olan Üniversitemiz için 15 Mayıs itibari ile Rektör ataması yapılacaktır.

Bu güne kadar şehrimizin menfaatleri için gelişimi için büyük çaba sarfeden, Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültemizin kurulmasında bizimle kardeşlik, dostluk duyguları ile beraber olan, Üniversite – Sanayi işbirliğinin ilimizde çok başarılı şekilde uygulanması için Üniversite’nin tüm imkanlarını bizim hizmetimize sunan, bizler ve tüm halkımız ile büyük bir aile hukuku ve kardeşlik anlayışı ile görev yapan, akademik hayatında ve Rektörlük dönemindeki başarılarıyla şehrimizin gelişimine büyük katkı sağlayan ve sağlamaya devam edeceğine gönülden inandığım sayın Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın yeniden atanmasının şehrimiz, bölgemiz ve ilçemiz iş dünyası açısından çok önemli olduğunu düşünmekteyim.

Tüm STK temsilcilerinin ve halkımızın buna destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Şehrimizin menfaatinin herkesin ve her kesimin menfaati olduğu unutulmamalıdır. İnşallah karar makamlarının şehrimizin bu beklentisine duyarlı olacağı ümidi ile üniversitemizin ilimize, ilçemize, ülkemize değerler katmaya devam edeceğine can-ı gönülden inanıyorum.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.