DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BIST 9.144,720,71%
BITCOIN 22769010,24%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

367 okunma

ATSO ve HALKBANK arasında Paraf kredi kartı tedarik zinciri protokolü imzalandı

ABONE OL
05/01/2021 17:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOBB ile Halk Bankası arasında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen proje kapsamında Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası Akçakoca Şubesi arasında protokol imzalandı.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N. Pazvant ile Halk Bankası Akçakoca Şubesi Müdürü Funda Bozkurt protokole imza attı.

Protokol ile birlik odamız, üyelerinin tedarikçi firmalardan yapacakları tedarik alımlarında özel vade ve finansal avantajlara sahip olacakları, Alt Kuruluş üyesi tedarikçi firmaların da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecekleri “GÜVENLİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI” sisteminde, ÖKC/POS/Üye İşyeri sistemine hali hazırda dâhil olan ve/veya dâhil edilecek Alt Kuruluş üyelerinin kendi aralarında ve ÖKC/POS/Üye İşyeri/Kart ekosistemi içinde yapacakları ticari işlemlerde kullanacakları, Banka’nın onlara özel ürünü “GÜVENLİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI”na ilişkin hususlar değerlendirilecektir.

Halkbank’ın, satıcıya tahsilât güvencesi ve alıcıya da 18 aya kadar vade imkânıyla ödeme esnekliği sunacağı Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşmasından, TOBB çatısı altında bulunan 1,5 milyon işletme yararlanabilecek.

Başkan Pazvant yaptığı açıklamada;
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası ile hayata geçirdiği Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ne bu kez de Halkbank ile gerçekleştirerek ‘Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ ile üyelerimize çok önemli bir destek daha sağlıyor.

Halkbank tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabileceği projeyle ilgili olarak, tedarikçi ve alıcılar banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Halkbank garantörlüğünde gerçekleştirecek. Böylece tahsilat konusunda her iki tarafında riski sıfıra inecektir.

Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ`lerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, üyelerimizi güvenli ticaret imkânından yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.