DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,190,06
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074148-1,53%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

330 okunma

Avrupa’ya gitmek isteyen mültecileri otobüsle Edirne’ye ücretsiz gönderecek

ABONE OL
28/02/2020 17:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, Avrupa’ya gitmek isteyen mülteciler için sınır ili olan Edirne’ye ücretsiz otobüs kaldıracağını duyurdu.

Abanoz, Akçakoca’da bulunan mültecilerin, yurt dışına çıkma niyeti taşıyanlar için elini taşın altına koydu. Başkan Abanoz, mültecilerin sınır ili olan Edirne’ye ücretsiz gidebilmeleri için otobüs kaldıracağını açıkladı.

Abanoz yaptığı açıklamada, gitmek isteyen mültecilerin CHP İlçe başkanlığı sekreterliğine başvurmalarını söyleyerek, “Dün gece Suriye’de rejim güçleri tarafından kahraman Türk askerimize yönelik hava saldırısı gerçekleştirildi. Ben şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımızın da şifa bulmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Mültecilerin Edirne’ye gitmeleri için ücretsiz otobüs kaldırmayı taahhüt ettiklerini belirten Abanoz, “Bu hain saldırıdan sonra hükümetimiz, mülteciler için sınır kapılarının açıldığını duyurdu. Bu kapsamda biz de arkadaşlarımız ile çalıştık. Akçakoca’da yaşayan mültecilerin sınır şehri olan Edirne’ye ulaşabilmeleri için  ücretsiz otobüsler kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Edirne’ye gitmek isteyen mülteciler partimizin sekreterliğine başvuru yapabilirler. Sayı ne kadar olursa olsun biz buradan Edirne’ye naklini gerçekleştirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.