DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0732 -0.18%
ALTIN 2.277,740,02
BIST 9.009,322,30%
BITCOIN 22795021,27%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

372 okunma

AYDIN DA KOLTUĞA TALİP

ABONE OL
27/12/2017 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce 6. Olağan İl Kongresi öncesi aday sayısı 3’e yükseldi. Mevcut Başkan Hikmet Keskin ve İşadamı Semih Kıbrıs’tan sonra geçmişte Saadet Partisi İl Başkanı olan ve AK Parti’den aday adaylıkları bulunan Selahattin Aydın da ‘Koltuğa talibim’ dedi.

Haber merkezimize adaylığı ile ilgili konuşan Aydın, Düzce’de AK Parti siyasetinde ciddi sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, “Sayın Genel Başkanımızın kongreye geleceğinin kesinleşmesi ile aday olmaya ve bu sıkıntıları kürsüde anlatmaya karar verdim.” dedi.

31 Aralık’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak AK Parti Düzce 6. Olağan İl Kongresi’ne sayılı günler kala yarış kızışıyor. Aday sayısı 3’e yükseldi İstisnalar dışında Türkiye genelinde tüm kongrelerde seçime tek adayla girme kararı alan ve bunu Düzce’deki ilçe kongrelerinde uygulayan AK Parti’de konu il kongresi olunca sürprizler peşi sıra geldi.

Henüz genel merkezden aday açıklaması gelmeden Ankara Düzceliler Derneği Başkanı, İşadamı Semih Kıbrıs’tan ilk adaylık açıklaması geldi. Ardından kameraların karşısına geçen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Genel Merkezimizin adayı benim” dedi.

Ancak bu açıklama da koltuğa talip olan isimleri kararından döndürmedi. Düzce kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan İşadamı Selahattin Aydın da ‘İl başkanlığı yarışında ben de varım’ dedi.

“Düzce’de AK Parti siyasetinde sıkıntı var”

Geçmişte Saadet Partisi İl Başkanı olan, AK Parti’den aday adaylıkları bulunan, Sakaryaspor eski Kulüp Başkanı Selahattin Aydın haber merkezimize adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye katılmasını aday olmasındaki en önemli etken olarak gösteren Aydın, Düzce’deki partide yaşanan sıkıntılara işaret etti.

“Genel Başkanımız Düzce’de olup bitenleri bilmiyor”

Partili bazı isimlerle yaptığı istişarelerin ardından aday olma kararı aldığını belirten Aydın, “Sayın Genel Başkanımız Düzce’de olup bitenleri bilmiyor. Buradaki sıkıntılardan Ankara’nın haberi yok. Parti içindeki bazı önemli isimler başta olmak üzere kimse Düzce’de AK Parti siyasetinden memnun değil. Ciddi sıkıntılar var ama kimse dillendirmiyor. Bu nedenle genel merkez müdahale etmiyor. İşte bu yüzden Genel Başkanımızın da katılacağı kongremizdeki kürsü konuşmamızda bu sorunları anlatacağım. Gidişattaki sıkıntılardan haberdar edeceğim. Takdir delegelerimizin.” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.