DOLAR 32,5994 0.36%
EURO 34,7395 -0.04%
ALTIN 2.499,280,62
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20346281,72%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

493 okunma

Aynı Gün İçinde 3 Ayrı Evde EVET’i Anlattı

ABONE OL
27/03/2017 09:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, beraberindeki Düzce eski belediye başkanı İsmail Bayram, İGM Başkanı Dursun Çakır ve partisinin kadın kolları yönetimiyle birlikte, referandum çalışmalarında vitesi yükseltti.

Her gün çok sayıda cadde ve sokağı dolaşan, çok sayıda işyeri ve ev ziyareti gerçekleştiren Cüneyt Yemenici’nin başında bulunduğu EVET grubu, dün akşam saatlerinde ise üç ayrı evde toplantı düzenledi.

Katıldığı ev toplantılarında yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Yemenici, toplantının konusunu ise genel siyasi söylemler üzerine değil, doğrudan referandum maddeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Toplantı yapılan ev ve işyerlerinde 18 maddeyi tek tek açıklayan Başkan Yemenici, vatandaşların kafasına takılan soruları ise detaylı bir biçimde anlatıyor.

Cep telefonundan canlı yayın da yapıyor

Başkan Cüneyt Yemenici, konuk edildiği toplantılarda, bir yandan yeni anayasa değişiklik maddelerini anlatırken, bir yandan da cep telefonu uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak, başka yerlerde kendisini takip eden vatandaşların dinlemesini sağlıyor.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarına yönelik olarak görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici,  şu açıklamayı yaptı:

‘’Durmak yok. Milletimizle buluşmaya, Anayasa maddelerinin ve yeni sistemin ülkemize neler kazandıracağını anlatmaya devam ediyoruz. Dün akşam itibariyle Osmaniye mahallesinde iki,  Döngelli köyünde ise bir ev ve bir kahvehane toplantısı gerçekleştirdik. Milletimiz, karalama, iftira ve yalan dolu propaganda yapanlara kesinlikle kulak asmıyor ve nasıl yönetilmek istediğine kendisinin karar vereceğini söylüyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Kararımız Evet.’’

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.