DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073272-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

1166 okunma

Bafra Dondurmacısı’nın Açılışı Ünlü Siyasetçileri Akçakoca’da Buluşturdu

ABONE OL
12/07/2020 09:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürk Caddesin’de yeni şubesini açan ünlü dondurma markası Bafra Dondurmacısı’nın açılışına ilçe protokolünün yanı sıra, il ve ilçe dışından da çok sayıda siyasetçi katıldı.

Açılışa komşu il ve ilçelerden yoğun katılım olurken, Ardahan’ın CHP’li belediye başkanı ve aynı zamanda profesyonel halk müziği sanatçısı olan Faruk Demir, çok sevilen türküsü ‘Sarı saçlım mavi gözlüm nerdesin dost…’ isimli türküyü canlı performansla söyledi.

Açılışta çok sayıda belediye başkanı ve siyasetçi yer aldı

Bafra Dondurmacısı’nın Akçakoca şubesinin açılış törenine, Kdz. Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Aslan Keleş, Alaplı belediye başkanı Nuri Tekin, Bolu belediye başkanı Tanju Özcan , Düzce CHP il başkanı Haluk Demir, Ardahan Belediye başkanı ve sanatçı Faruk Demir’in yanı sıra,  CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve İlçe Kadın Kolları yönetimi, Akçakoca belediye başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz, belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz katıldı.

Akçakoca’nın eski dönem belediye başkanlarından Erol Solak, Fikret Albayrak ve Cüneyt Yemenici ile Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum da açılışta yer alan siyasetçilerdi.

Açılış kurdelesinin kesimi öncesinde kalabalık vatandaş topluluğuna karşı birer kısa konuşma yapan Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık, Alaplı belediye başkanı Nuri Tekin hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ardahan Belediye Başkanından canlı türkü performansı…

Açılışta bir konuşma yapan Ardahan Belediye Başkanı ve halk müziği sanatçısı Faruk Demir, konuşmasını tamamladıktan sonra, vatandaşların isteklerini kırmayarak bir türkü okudu.

Belediye Başkanı Demir, o çok sevilen ‘Sarı saçlım mavi gözlüm, nerdesin nerde dost…’ türküsünü canlı olarak söyleyince katılımcılar da alkışlarla tempo tuttu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesine geçildi. Konuk Belediyecilerin ve Akçakoca Belediye temsilcilerinin hep birlikte kestikleri kurdele sonrasında, işyeri sahiplerinin herkese yaptığı dondurma ikramları keyifle yendi.

Bafra Dondurmacısı’nın açılış töreni sonrasında vatandaşlar ve konuklar bol bol hatıra fotoğrafları çektirildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.