DOLAR 32,5458 0.14%
EURO 34,9873 -0.16%
ALTIN 2.438,590,14
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21104370,78%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

364 okunma

BAĞIMSIZ ADAYLARIMIZ SİYASETiN KALİTESİNİ YÜKSELTTİLER

ABONE OL
01/04/2019 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerine bağımsız adaylar olarak giren Ayhan Güleç ve Hakan Direk, belki bekledikleri oyları alamadılar ama her biri Akçakoca siyasetine kalite katan bir performans sergilediler. 

Seçim dönemi boyunca tüm konuşma ve mesajlarını birlik, beraberlik ve Akçakoca’nın daha fazla kazanması üzerine yapan bağımsız adaylardan Ayhan Güleç 21 oy, Hakan Direk ise 119 oy alarak seçimleri tamamladılar. 

Ayhan Güleç’in seviyeli üslubu ve kırmadan dökmeden yaptığı eleştirileri son noktada daha yaşanabilir ve işsizliğin kısa sürede sona erdirileceği bir Akçakoca projesine dayandı hep.

Devasa bütçelerle gerçekleşecek olan vaatleri rasyonel bulmadığını sürekli tekrar eden Güleç, söz aldığı her platformda, ivedilikle çözülmesi gereken sorunları ve iş imkanının derhal artacağı Akçakoca projelerini anlattı.

Genç ve proje insanı Hakan Direk ise Akçakoca’nın temel sorunlarına karşı kendi çözüm önerilerini yaptığı akıl dolu projelerle Akçakocalılara anlattı.

”Cali” Hakan Direk, suyun bedavaya, otobüsün bedavaya, birçok hizmetin çok ucuza verileceğini söylemekle kalmayıp bunun nasıl mümkün olduğunu hazırladığı projeler aracılığıyla halka anlattı.

İkisine de inandı Akçakoca… İkisi de samimi, içten ve akıl dolu öneriler sundular çünkü Akçakoca’ya.

Seçimlerin kendi doğasından kaynaklı olarak bağımsız adayların Akçakoca’da başkan seçilmelerinin neredeyse imkansız olduğunu her ikisi de bilmesine rağmen, sanki mazbatayı almaya en yakın isimlermiş gibi fedakarca çalışmalarını yürüttüler.

Durmadan, hız kesmeden, yoğun tempolu bir seçim süreci atlattılar. İkisi de kazanamadı, ikisi de belki beklediği sonuçları alamadı ama, siyasetin tüm kirinin pasının yerlere döküldüğü günlerde, tevazu, hoşgörü ve alçakgönüllülüğün simgesi olarak seçmenin hafızasına kazındılar. 

Seçime bir gün kala, iddialı belediye başkan adaylarını aynı platformda bir araya getiren, onlara el tutuşturan, birlik beraberlik mesajı verdirten bağımsız adaylarımız olduğu sürece Akçakoca yere saçılan kiri pası birlikte temizlemeyi de becerecektir.

Teşekkürler gerçek manada bağımsız adaylarımıza…  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.