DOLAR 32,5437 -0.02%
EURO 34,9011 0.03%
ALTIN 2.428,22-0,06
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2077636-4,42%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

249 okunma

Bakan Bozdağ Düzce’ye Geldi. Akşam Saatlerinde Akçakoca’da Olacak

ABONE OL
12/03/2017 13:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Düzce’e geldi. Bakan Bozdağ’ın akşam saatlerinde Akçakoca’da olması bekleniyor.

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu Düzce’ye geldi. Pelemir otelde partililerle bir araya gelen Bozdağ, burada konuşma yapıyor…

Türkiye ortalamasının üzerinde EVET oyu bekleyen AK Parti’nin Düzce’ye ilgisi devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın Düzce mitingiyle birlikte üst düzey isimlerin Düzce ziyaretleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ devam etti.  Bozdağ AK Parti İl Başkanlığının hazırladığı program kapsamında Düzce ve ardından Akçakoca’da  bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Karşılama töreni düzenlendi

Bozdağ, 12 Mart Pazar günü saat 12.00’da D-100 karayolu İhsaniye Köyü mevkinde bulunan Pelemir otele gelmeden önce OTOBAN çıkışında karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama törenine Düzce Valisi Zülfik Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milletvekili Ayşe Keşir, il başkanı Hikmet Kesin, İGM Başkanı Dursun Çakır ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

Bozdağ karşılama töreninin ardından teşkilatın hazır bulunduğu yemeğe katılarak burada teşkilat üyelerine bir konuşma yapıyor.

Bozdağ yemeğin ardından şehir merkezi İstanbul Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak, aynı cadde üzerinde seçim bürosunun açılışını yapacak ve ardından Akçakoca’ya geçecek.

Akçakoca’da esnaf gezisi yapacak

AK Parti Akçakoca İlçe teşkilatıyla bir araya gelecek  Bekir Bozdağ,  Akçakoca şehir merkezinde esnafı ziyareti yapacak ve akşamda Akçakoca Otel’de sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve teşkilatın katılımıyla yemekte bir araya gelecek.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.