DOLAR 32,5825 0.26%
EURO 34,9950 -0.01%
ALTIN 2.446,750,45
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20947940,10%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

489 okunma

Bakan Özlü Gün Boyu Vatandaşı Dinledi, Esnaflarla Dertleşti

ABONE OL
10/04/2017 17:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Akçakoca’yı ziyaret eden Bilim, sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün temposu bir hayli yüksek.

Sabahın erken saatlerinde ilçeye giriş yapan Bakan Faruk özlü, beraberinde Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ak partinin il ve ilçe yöneticileriyle Akçakoca Taşıyıcılar Kooperatifini gezdi.

 

Burada nakliyeci esnafıyla bir araya gelen Bakan Özlü, devamında ise ilçede faaliyet gösteren demir ve çelik fabrikalarını gezerek, idareci ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Katıldığı toplantılarda 16 Nisan’da neden EVET oyu verilmesi gerektiğine yönelik açıklamalar yapan Bakan Özlü, bu toplantıların bitmesinin ardından ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Şehir merkezindeki esnafları dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk özlü, bir konfeksiyon mağazasından alışveriş yaptı.

Daha sonra girdiği bir taksi durağında durakta müşteri bekleyen taksicilerle bir süre oturan Bakan özlü, çalan bir müşteri telefonunu da kaldırarak istediği adrese bir taksi yönlendirdi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği ve hatıra fotoğrafları çektirdiği Bakan Faruk Özlü, bir ara basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Referandum süreci ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Türkiye genelinde EVET’e ciddi bir teveccüh olduğunu ifade ederken, Akçakoca için de ‘’Akçakocalı hemşehrilerimiz kararlarını vermiş. Teveccüh oldukça iyi’’ açıklamasında bulundu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.