DOLAR 32,4295 0.17%
EURO 35,1355 -0.09%
ALTIN 2.321,890,14
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22915792,93%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

248 okunma

Bakan Özlü’den Muhalefete Çok Sert Sözler

ABONE OL
09/04/2017 15:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Kaynaşlı’da partisinin ilçe teşkilatının düzenlediği programda CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın iddialarına yanıt vererek muhalefete yüklendi. Düzce’de siyasetin alt seviyeye çekmeye çalışanların olduğunu söyleyen Özlü, çöp sorunuyla ilgili kendilerini eleştiren CHP’li isimlere “kendi çöplüklerine gitsinler” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü dün akşam Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra partisinin Kaynaşlı İlçe Teşkilatınca, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen “Evet demek, yeni bir diriliş, yeni bir umut demek” isimli programa katıldı. Özlü, anayasa değişikliği ve Düzce hakkında açıklamalar yaparken ana muhalefet partisine yüklendi.

Hiç çalışmayan tembel, fikir üretmeyen bir grup…

Burada konuşan Özlü, 18 maddelik anayasa değişikliğinin Türkiye’nin kendini yenilemesi olduğunu söyledi. Halk oylamasının iki taraf arasında gerçekleşeceğini vurgulayan Özlü, “Bir taraf var ki, Türkiye için hayalleri hedefleri var. 2023, 2053, 2071 hedefleri var. Bir diğer taraf var ki hiç çalışmayan tembel, fikir üretmeyen, yeni fikirler söylemeyen Türkiye için hayalleri olmayan bir grup. Onlar, ‘Hayır, yetkiyi ne yapacaksınız. Oturun dinlenin, bizim gibi olun’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Düzce’de siyaseti alt seviyeye çekmek isteyenler var…

Düzce’de siyaseti alt seviyeye çekmek isteyenler olduğunu söyleyen Özlü, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı kast ederek “Çay parası, çorba parası diyenler var. Ama bizim amacımız siyaseti üst seviyeye çekmektir” dedi.

Kendi çöplüklerine gitsinler …

‘Yaşadığımız şehir olan Düzce’nin kirletilmesin müsaade eder miyiz?’ diyen Özlü, Yığılca ilçesine bağlı Hecinler köyünde bulunan ve uzun süre tartışmalara neden olan çöp depolama alanı ile ilgi sorunların çözüme kavuşturulduğunu anlatırken, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Çilimli’de vatandaşların sağlık kuruluşu olmayışından dolayı yaşadıklarını iddia ettiği mağduriyete ilişkin şunları kaydetti:

“Çilimli’de neymiş hastane yokmuş. Vatandaş Düzce’ye gitmek zorunda kalıyormuş. Acaba hayatında hiç Çilimli’ye gitmiş mi? Çilimli Düzce’ye en yakın ilçelerdendir. Biz zaten önceden Çilimli’ye hastane yapmak için karara aldık. Biz sorunları çözen bir partiyiz. Sorunları torunlara bırakmayız. Onlar, herkesi kendi gibi sanıyorlar. Her şeye ‘hayır’ diyorlar. Çözüm yok, teklif yok, öneri yok ama her şeye ‘hayır’. Biz hayırcı zihniyete karşıyız. İş yapma noktasında muhalefetin temsilcilerinin AK Parti’ye, bizlere tek bir söz söyleme hakları yoktur. Biz çünkü çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Hariçten gazel okumanın bir anlamı yok, neler yaptığımızın da farkında değiller. Çöp sorunu çözüldü ya şimdi başka konuları gündeme taşımaya çalışıyorlar. Bunu söyleyenler kendi çöplüklerine gitsinler. CHP’li belediyelerin vahşi depolama yaptığı merkezlere gitsinler, oralara baksınlar. Düzce’ye gelmesinler, Düzce’nin çalışanları var.”

Düzce Öncü Haber


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.