DOLAR 32,5886 0.34%
EURO 34,7784 0.12%
ALTIN 2.497,320,53
BIST 9.456,52-0,71%
BITCOIN 21074235,57%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

584 okunma

Bakan Yılmaz Hayırsever İşadamlarına Plaket Verdi

ABONE OL
18/11/2017 22:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce programlarının ardından Akçakoca’da eğitime katkı veren hayırsever işadamlarına plaket vermek üzere Akçakoca’ya geldiler.

Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’in yanı sıra, Düzce ve ilçelerinden çok sayıda protokol mensubu ile Akçakoca’da bir balık lokantasında yemek davetine katılan Bakanlar, yemekten önce hayırseverlere plaketlerini takdim ettiler.

Akçakoca’da eğitim kurumu yaptırarak bağışlayan Edis Sarıoğlu, Yiğit Sevil ve Selahattin Güçlü’ye plaketlerini takdim eden Bakan Yılmaz, ardından Bakan Faruk Özlü ve milletvekilleri ile bağışçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eşi adına anaokulu yapıp bağışlayan Essa İnşaatın yönetim kurulu başkanı Esvet Sarıoğlu’nun iş ziyareti nedeniyle il dışında olması münasebetiyle, Essa inşaat adına Esvet Sarıoğlu’nun kardeşi Ethem Sarıoğlu ve oğlu Edis Sarıoğlu, Bakan beyden plaketi aldı.

Babası Bahaeddin Güçlü adına yaptırdığı anaokulu nedeniyle plaket alan bir diğer isim ise Güçlü inşaat firmasının yöneticisi Selahattin Güçlü olurken, annesi Emine Sevil adına imam hatip lisesi yaptıran Yiğit Sevil’in plaketini de Bakan Yılmaz kendisi takdim etti.

Bakan İsmet Yılmaz plaketleri takdim ettikten sonra yaptığı kısa konuşmasında, ”öncelikle hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bir insanın kendi memleketine yapacağı en büyük katkı eğitimden geçer. Allah yüzlerini ak eylesin” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.