DOLAR 32,5498 0.14%
EURO 34,9139 -0.23%
ALTIN 2.438,900,15
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21127581,24%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

419 okunma

Barış Manço

ABONE OL
20/07/2019 22:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ozanlık geleneğimizi devam ettiren çağdaş bir Türk ozanıydı rahmetli Barış Manço. Uzun saçları, abartılı takıları ve kıyafetleri ile çok farklıydı. Elinde gitarı ile türkülerimizi ve türkü formundaki şarkılarını milyonlara dinletiyor ve sevdirmeyi de başarıyordu. “Barış der ki” diye başlayan dörtlüklerinde bir aşık, bir ozan oluveriyor, sevgiyi, güzel ahlâkı, doğruluğu ve dürüstlüğü, hoşgörüyü anlatan Mp3 Barış Manço Şarkıları geleneksel değerlerimize katkı sunuyordu. Barış Manço, gerek müzisyen kimliği gerekse yaptığı tv programları ile eğitici ve öğretici Barış Manço mp3 müzikleri dinletiyordu. Barış Manço mp3 şarkıları yaparken kendi ifadesi ile müziği bir araç olarak kullandığını ve kendi yaşam felsefesini insanlara anlatmakta bir ifade aracı olarak gördüğünü söylemiştir. Müzikte açtığı yolun yanı sıra şarkı sözleriyle de müzikal kültüre önemli katkılarda bulunmuştur. Unutulan değerleri hatırlatmış, toplumsal konulara ve ailenin önemini şarkılarında sık sık vurgulamıştır.

En güzel Barış Manço mp3 şarkılarını bir araya getirdiğimiz Barış Manço mp3 playlist üzerinden Gülpembe, Unutamadım, Dağlar dağlar, Dönence, Yaz Dostum gibi hafızalara kazınan hiç unutulmayan onlarca Mp3 Barış Manço Şarkıları dinleyin. Kullanıcı ve kota dostu mp3dinleindir.com en düşük veri hızında internetin olduğu her yerde kaliteli ve mükemmel ses çıkışıyla sizlere hizmet vermektedir. Basit ve kolay anlaşabilir sunumu ile en çok dinlenen Barış Manço mp3 Müzikleri listesini donmadan dinleyebilirsiniz. Sitemize ister masa üstü ister mobil cihazlardan bağlanabilirsiniz. Mobil cihazlarda arka planda da herhangi bir işlem gerektirmeksizin Barış Manço mp3 playlist olarak dinleyebilirsiniz.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.