DOLAR 32,4996 -0.13%
EURO 34,9339 0.23%
ALTIN 2.438,400,64
BIST 9.716,95-0,05%
BITCOIN 2064404-2,31%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

275 okunma

BAŞBAKAN DÜZCELİLERE SESLENDİ!

ABONE OL
02/06/2018 21:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.facebook.com/oncutv/videos/1777579618973986/?t=0

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım miting yapmak için helikopterle Düzce’ye geldi. Yıldırım, Anıtpark Meydanı’nda Düzceliler’e seslendi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Anıtpark Meydanı’nda Düzceliler’e seslendi.

‘Erdoğan’ı seçelim de gerisi mühim değil.’ söylemleri için konuşan Yıldırım, “Güçlü Erdoğan için güçlü meclise ihtiyaç var. O yüzden Düzce’de yine “3’te 3” diyoruz.

Yıldırım ayrıca, uzun süredir kayak turizmine kazandırılması beklenen ancak tek bir yatırımcının kapıyı çalmadığı Gölyaka sınırları içerisinde bulunan Kardüz Yaylası’nda büyük bir Gençlik Merkezi kurulacağını açıkladı.

Türkiye’nin 24 Haziran’da sandık başına gideceği seçimler dolayısıyla Düzce, partilerin önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’den sonra Düzce, Başbakan Binali Yıldırım’ı konuk ediyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri kapsamında başladığı miting turuna devam eden Başbakan Binali Yıldırım’ın bugünkü duraklarından biri Düzce oldu.

Bolu mitingi sonrası Düzce’ye gelen Yıldırım, Anıtpark Meydanı’nda Düzceliler’e seslendi.

Havayoluyla Düzce’ye gelen Başkan Yıldırım’ı taşıyan helikopter, 18 Temmuz Stadyumu’na iniş yaptı. Burada protokol ve partililer tarafından karşılanan Yıldırım, miting alanına geldi.

Bu sırada Anıtpark Meydanı’nda kurulan platforma ilk olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü davet edildi.

AK Parti’nin eski ve mevcut Düzce milletvekili ile adayların çağrılması sonrası AK Parti’nin diğer kademeleri de sahnedeki yerini aldı.

Yıldırım sahnede

Başkan Yıldırım’ın sahneye davet edilmesi ile miting alanından alkış ve ıslıklar yükseldi.

Düzce’nin tek tek ilçelerini sayarak halkı selamlayan Başbakan Yıldırım, vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi.

  “Düzce yakışan bir stadyum yapılacak”

Düzce’ye üniversitenin 2006 yılında AK Parti iktidarında kurulduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, büyük bir beklenti olan yeni stadyum için de “Onlar konuşur, AK Parti yapar” diyerek Düzce’ye yakışan bir stadyumun yapılacağını söyledi. 18 Temmuz Stadyumu’nun ise Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Düzce’de AK Parti iktidara geldiğinde sadece 1 organize sanayi bölgesi olduğunu belirten Başkan Yıldırım, “Bugün 5 organize sanayi bölgesi oldu. Şuan 7 binin üzerinde kişi çalışıyor, yeni kurulacak 3 organize sanayi bölgeyi ile bu sayı 13 binin üzerine çıkacak.”

Yıldırım, konuşmasını Düzce’de devam eden ve hayata geçirilecek projeleri sıralayarak devam etti ve şunları kaydetti:

“Düzce halk oylamasında yüzde 71’den fazla “Evet” dedi. Düzce, cumhurbaşkanımızı yüzde 74 ile seçilen ilk cumhurbaşkanı yaptı. 24 Haziran’da Düzce plakasını kuracak mı? 81 diyecek mi? Düzce’den söylüyorum. Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz. Tek millet, tek vatan, tek devlet. Türkiye 16 yıldır AK Parti ile ne diyor, kalkınma diyor, gelişme diyor. Vakit Türkiye’yi şaha kaldırma vakti. 24 Haziran’da sandığa gidip Türkiye’yi şaha kaldıracak mısınız? Şimdi bu diğer adaylar varya bunlar ağız birliği yapmış Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceklermiş. Miletin duası, gönlüyle çalışan Erdoğan’ı indirmeye sizin gücünüz yeter mi? Ne diyorlar yerli otomobili yapmayacağız, durduracağız. Bu proje bakan Özlü’ye aittir. Kimse durduramaz bu pojeyi. Ey İnce bir şeyi konuşmadan inceden inceye düşün. Ben bu işe karşıyım diyor. Allah aşkına her şeye karşı olana bu ülke teslim edilir mi kadeşlerim.

“24 Haziran’da ampul sönecek” diyor. Seçimlerde kimin ampulü yanacak kimin sönecek millet size gösterecek. 24 Haziran’da yeni bir döneme başlıyoruz. Güçlü cumhurbaşkanı için güçlü meclise ihtiyaç var. Bunun için Düzce 3’te 3 diyor inşallah. Ekonomik krizler, siyasi çıkmazlar ortadan kalkacak inşallah. Milletimizin huzuruna, barışına, güvenine zarar verenlere göz açtırmayacağız inşallah. Türkiye’yi hedef alanlar kaybetmeye mahkumdur. 81 milyon vatan evladının yüzünün güleceği gündür 24 Haziran. Değerli kardeşlerim at binenin kılıç kuşananın. AK Parti 16 yılda çok iş yaptı. Düzcemizi de unutmadık. Düzce için 10 milyar yatrım yaptık. 16 yılda bin 840 derslik yaptık. 2006 yılında Düzce’ye üniversite kurduk mu kardeşlerim. Şimdi Akçkoca’da da güzel bir spor salonu yapıyoruz. 300 yataklı Düzce Hastanesi başta olmak üzere 6 tane hastane yaptık. Şimdi Düzce’yi Zonguldaka, Adapazarı’na, Bolu’ya bölünmüş yollarla bağladık. Düzce’de AK Parti göreve geldiğinde sadece bir tane organize sanayi bölgesi vardı. şimdi tam beş tane organize sanayi bölgesi vardı. bunlar Faruk Özlü’ye bağlı. Bunları o yapıyor ha. Teknoloji gelişme merkezi kurduk. 53 tane teknoloji firması çalışıyor. Düzce’ye 800 milyon destek verdik. Helali hoş olsun. Akçakoca’nın barajını tamamladık. Böylece ilçede 2050 yılına kadar su sıkıntısı yaşanmayacak. Melen havzası su tutmaya başladığında burada yelken turizmini başlatacağız. Biliyorum Düzce’nin stat meselasi var. Düzce’ye yakışır bir stadyumu da inşallah yapacağız. Mevcut stadın yerini de millet bahçesi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 24 Haziran’da Düzce’den 3 milletvekiliğiyle çalışmaya devam diyor musunuz? Başından beri cumhurbaşkanımıza hep destek oldunuz.”

“Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya var mısınız?”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise konuşmasında, “İnşallah sandıktan Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapacağız.” diyerek, “Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya var mısınız?” diye sordu ve coşkulu “Evet” cevabı aldı.

“Düzce bütün seçimlerde 3-0 yapan tek ildir”

Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorsunuz bir seçim var. Bu seçim diğerlerinden farklı. Yeni bir sistem olacak Düzce’de. Yeni sistemde sandığa gideceğiz ve 2 oy kullanacağız. Bunlardan birincisi cumhurbaşkanlığı için oy kullanacağız. Biliyorsunuz 6 aday var bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Sandıkta inşallah Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız. 24 Haziran’da bir oy daha kullanacağız, bu da milletvekilliği için. İttifaklar var. Bu seçimde hem yasamayı hem de hükümet sistemini oylayacağız. Düzce hiçbir zaman cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Düzce bütün seçimlerde 3-0 yapan tek ildir. Seçimde mührü basacağımız yer bizim partimiz. Bu seçimlerde de 3-0 yapmaya var mısınız? Bu seçimde inşallah yüzde 81 yapacağız. Bakın üç yıla yakın bir zamandır milletvekili ve bakanlık yapıyorum. Bu süreçte Düzce’de bütün çalışmaları yaptık. Hastaneyi yaptık, otogarı bitirdik. Bu konuda endişeniz olmasın bize güvenin. Düzce için çalışacağız. Düzce’de bütün konulara el attık. Düzce’de devam eden işleri hızlandırdık. Düzce için daha çok çalışacağız.”

“Cumhurbaşkanımızın izinde yürüyoruz”

Başbakan Yıldırım yolda iken halka hitap eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti’ye ilk günden bu yana destekledikleri için alanda toplanan vatandaşlara teşekkür etti ve şöyle devam etti:

“24 Haziran’da hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili için oy kullanacağız. Oylarınız hayırlı olsun. Türkiye’de istikrarın devam etmesi için birlikteyiz. İşte bu yüzden güçlü meclis, güçlü Türkiye için AK Parti’mizin yanındayız. Düzce bu kalabalıkla inşallah seçimlerde de yüzde 81 oyla devam edecek. AK Parti bu yola çıkarken “Hedef 2023″ dedi. Türkiye süper güçlerden biri olacak. Üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Ülkemiz ekonomi eğitim sağlık gibi konularda ilerlemeye devam etmektedir. Düzce’mizin gururu Sayın Bakanımız Faruk Özlü’ye Düzce ve Türkiye’ye yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın izinde yürüyoruz.”

“24 Haziran aynı zamanda milletin bekası seçimleridir”

Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de şöyle konuştu:

“Şu mübarek Ramazan ayında buraları hınca hınç doldurarark bizi yalnız bırakmadınız. Allah razı olsun. Sizin bu sevginiz devam ettikçe zalimlere karşı sayın cumhurbaşknımız dimdik durmaya devam edecektir. Topu gelse de kazanan Türk milleti olacaktır. 24 Haziran seçimleri sadece bir siyasi partinin iktidar olması meselesi değildir. Milletin bekası seçimleridir.”

Hazırlıklar sabaha kadar sürdü

Hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçimleri için halktan destek isteyen Başbakan Yıldırım’ın ziyareti öncesi AK Parti İl Başkanlığı’nın gece saatlerinde başladığı hazırlıklar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Miting saatine kadar alanda düzenleme çalışmaları sürdü. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile süslenen alana ‘Başbakanımız Hoş geldiniz’ pankartı da asıldı.

2 bin 500 polis görev aldı

Güvenliğin had safhaya çıkarıldığı Düzce’de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve çevre illerden gelen destek ekiplerle birlikte toplam 2 bin 500 polis görev aldı.

Anıtpark Meydanı’na ulaşımı sağlayan ana arter ile bağlantılı yollar trafiğe kapatılırken, vatandaşlar, oluşturulan kontrol noktalarını geçerek miting alanına alındı. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.