DOLAR 32,5637 0.05%
EURO 34,9520 0.27%
ALTIN 2.422,260,01
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095259-3,01%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

357 okunma

Başkan adayı Abanoz’un genç ve dinamik kadrosu görücüye çıktı

ABONE OL
06/12/2019 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Ocak’ta yapılacak ilçe kongresi öncesinde, başkan adaylarının yönetim kurulu listeleri de şekillenmeye başladı.

İlçe başkan adayı Tuğrul Abanoz, en son yaptığı fotoğraf paylaşımıyla, muhtemel yönetim kadrosunu CHP üyelerinin beğenisine sundu.

Abanoz, 4 aydır yürüttüğü hummalı seçim çalışmasının programını ve çalışma takvimini belirlediği yönetim toplantılarından birini de dün akşam gerçekleştirdi.

Başkan adayı Abanoz’un muhtemel yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda, seçim gündemine yönelik son gelişmeler değerlendirildi.

Köy ve mahallelerde delegelere ve üyelere yönelik kongre bazlı çalışmalar ve görev dağılımının masaya yatırıldığı toplantıda, yüzlerin güldüğü, neşe ve heyecanın yüksek olduğu görüldü.

Yemekli toplantının ardından bir açıklama yapan CHP ilçe başkan adayı Tuğrul Abanoz şunları söyledi:

“Delege seçimleri öncesinde başlattığımız çalışmalarımız, delege seçimlerinin ardından hız kazanarak ediyor. Her Perşembe akşamı yaptığımız değerlendirme toplantılarında, programladığımız çalışmaları ne düzeyde hayata geçirdiğimizi değerlendirirken, bir yandan da yeni çalışma programımızı hazırlıyoruz. 

Seçim sürecine hızla girdiğimiz şu günlerde sıklıkla bir araya gelmenin önemini görüyoruz. Çalışmalarımızı sadece seçim sürecine dönük yapılacaklarla sınırlamıyor, seçimden sonra yapılacaklar için de istişare ediyoruz.

Ekip arkadaşlarım, genel özellikleriyle genç ve dinamik oldukları kadar, birlikte çalışmanın önemini kavramış, heyecanlı oldukları kadar işbölümü bilinci gelişmiş birbirini tamamlayan arkadaşlarımız. Birlikte başaracağımıza inancımız tam.

Bugüne kadar tam kadro, birbirimizden hiç kopmadan, el ele vererek götürdüğümüz seçim çalışması sürecini aynı heyecan ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Çalışma azmimizi hiç yitirmedik, yitirmeyeceğiz.

Akçakoca Cumhuriyet Halk partisi genç bir kadro ile çok büyük bir ivme yakalayacak, büyük başarılara imza atacaktır. Buna inancımız tamdır. Disiplin, saygı ve sevgi bize başarıyı getirecektir” dedi.

CHP ilçe başkan adayı Abanoz ayrıca, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe örgütünde artık yeni bir dönem başlayacaktır. Bu dönem, değerli yol arkadaşlarımızın mücadelesi, emekleri ve tabanımızdan alacağımız güçle, partimizi daha da büyüteceğimiz bir dönem olacaktır. Bundan kuşkum yok.
El birliğiyle, omuz omuza vererek partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.