DOLAR 32,5957 0.34%
EURO 34,8067 0.16%
ALTIN 2.509,091,00
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20928411,94%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

412 okunma

Başkan adayı Melike Gülez, yönetim kurulu üyelerini takdim etti

ABONE OL
09/01/2020 17:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Melike Gülez, bugün parti binasında yaptığı bir etkinlik ile yönetiminde yer alan isimleri tanıttı. 

Saat 15.00’te parti bürosunda yapılan tanıtım toplantısında ilk konuşmayı CHP İlçe Başkanı Ömer Başar yaptı. 

Başar’ın konuşmasının ardından bir açıklama yapan başkan adayı Melike Gülez şunları söyledi:

”Sayın İlçe başkanım, değerli ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, saygıdeğer partili yoldaşlarım ve yeni bir yönetim oluşturma yarışında benimle birlikte mücadele eden kıymetli mücadele ortaklarım.

Bugün burada toplanmamızın nedeni, kongremize birkaç gün kala, son şeklini verdiğimiz yönetim kurulu listemizi partililerimize ve kamuoyuna tanıtmaktır.

Ben ve arkadaşlarım, kongre tarihi belli olur olmaz ilçe başkanlığı yarışına start verdik.

İlk başlarda kendi adaylığımdan daha önemli gördüğüm bir düşüncem vardı. Kongre sürecinde partimizde olası bir bölünmeye yol vermemek adına ortak bir yönetim oluşturmak fikrinden yana oldum.

Fakat hepinizin süreci yakından takip ettiği gibi, ortak yönetim oluşturma çabalarımız nihayete kavuşmadı ve ben de diğer aday arkadaşlarımız gibi kendi grubumla birlikte bağımsız olarak seçim çalışmasını yürüttüm.

Yürüttüğüm çalışmalarımda, hiçbir üye ve delege arkadaşa bir diğer adayla ilgili eleştiri yapmadan, sadece kendi fikir ve projelerimi aktararak yol aldım.

Partimizin birlik ve bütünlüğü, ortak ve güçlü bir yönetimin oluşturulması, örgütsel varlığımızın korunması ve güçlendirilmesi konuları her zaman kendi kişisel konumumdan önde yer aldı.

‘Önce partim ve yoldaşlarım’ diyerek başladığım siyaset hayatımda son iki dönemdir ilçe yönetim kurulu üyesi olarak gurur ve onurla sorumluluk aldım.

Bugüne dek içinde olmaktan ve mücadele etmekten kıvanç duyduğum CHP bayrağını bundan sonra ilçe başkan adayı olarak daha yukarılara yükseltmek azim ve kararlığındayım.

Takdir edersiniz ki bu mücadele tek başına üstesinden gelinecek bir mücadele değildir. Örgüt bilinci ve ideolojik tavrı sosyal demokrat ilkelerle çelikleşmiş kadroların desteği ve halkın teveccühü ile, meşakkatli olan iktidar yolumuzu kısaltacağız.

Ben bu yolda birlikte hareket edeceğim yönetim kadromu siz değerli partililerimize takdim etmek istiyorum.”

CHP İlçe Başkan adayı Gülez, konuşmasını yaptıktan sonra yönetiminde yer alan isimler tek tek takdim etti. 

Melike Gülez’in yönetim kurulundaki isimler ise şunlar:

Gürsel Sönmez… Emekli öğretmen

Filiz Şengül…. Ev hanım

İnci Sevil Yapısı….. Ev hanımı

Gülsüm Çelebi…. Emekli öğretmen

Levent Kazancı…. Özel sektör çalışanı

Nejat Özdeş… Emekli-gazeteci

Aytaç Çakmak…. Özel sektör çalışanı

Umut Tuş…. Esnaf

Sümer Keser…. Emekli

Fehmi Gültekin… Çiftçi

Fehmi Çolak… Eğitmen 

Önder Güner… Özel sektör çalışanı 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.