DOLAR 32,5752 0.08%
EURO 34,8570 -0.04%
ALTIN 2.433,880,17
BIST 9.724,740,83%
BITCOIN 21755520,52%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

486 okunma

Başkan Adaylarından Abdülkadir Pandul’a Seri Ziyaretler

ABONE OL
05/12/2017 09:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin (Cumhuriyet Halk Partisi) 9 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde başkan adayları adeta görüşme mekiği dokuyor.

Delegeler nezdinde yürütülen çalışmaların yanı sıra, parti üyeleri ile programlı çalışmalar yürüten başkan adayları, ilçenin kanaat önderleri ve muhtemel Belediye başkan aday adaylarıyla da temaslar kuruyorlar.

Akçakoca’nın başarılı işadamlarından olan Pandul İnşaat firmasının sahibi Abdülkadir Pandul’un ofisi de ilçe kongresi öncesinde ziyaretçi akınına uğrayan yerlerden biri.

 

CHP’nin ilçe başkanı adayları olan Ömer Başar ve Turan Güler, sırayla Abdülkadir Pandul’u ofisinde ziyaret ederek, çeşitli istişareler yaptılar.

Başkan adayları ve Abdülkadir Pandul, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde siyasi çalışmaların seyri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel seçimlerle birlikte ülkede iktidarı ele alması ve Akçakoca’da kaybedilen belediye başkanlığının mutlaka yeniden kazanılması üzerine fikir teatisinde bulundular.

Bu arada, geçtiğimiz haftalarda CHP İl başkanı Zekeriya Tozan ile de bir akşam yemeğinde bir araya gelen Abdülkadir Pandul’un CHP’den belediye başkan adaylığına sıcak baktığı kulislerde dillendirilen konular arasında yer alırken, Pandul’un bu konularda özellikle açıklama yapmadığı, CHP ilçe yetkililerinin ise 9 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresine odaklanmış oldukları, yeri ve sırası geldiğinde parti tüzüğünün elverdiği biçimde gerekli adımların atılacağı görüşünde oldukları da kulis bilgileri arasında.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.