DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074522-1,87%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

270 okunma

Başkan Karakaş’tan dedikodu ve şikayetlere tepki açıklaması

ABONE OL
10/07/2020 12:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, Belediye’ye ait gezi teknesi olan Pusula katamaranla ilgili açıklama yaptı.

Karakaş, katamaranın bazı evrak eksiklerinin olduğunu, onun da tamamlanmak üzere olduğunu söylerken, kamuoyunda dönen bazı dedikodu ve şikayetlerin amacının, Akçakoca’ya kazandırılmış bir güzelliği baltalamak amacı taşıdığını söyledi.

Kooperatif Başkanı Karakaş açıklamasının devamında şunları söyledi:

”Bilinçsiz olarak bazı kişiler yazılar yazmakta ve paylaşmakta. Bu yanlış algı oluşturmakta. Şu anda gemimizde tüm evraklar tamam. Sadece satış-devir işlemlerinde bir eksiklik vardı. Bu aslında eksiklik de değildi. Gemi ABİTAŞ’ın üzerine değildi. Bu gün itibariyle işlemleri yapılıyor.

Şöyle bir söylemlerde bulunuyorlar; Biz şikayet ediyormuşuz gibi… Biz kimi kime şikayet edeceğiz. Kendi kendimi mi şikayet edeceğim.

Bizim yapacağımız iş uyarılarda bulunmak. İnsanların mağduriyetini gidermek. Bunun ile alakalı uyarılarda bulunuruz. Şayet biz şikayet edecek olsak biz tekneyi limandan dışarı çıkarmayız. Ya da müsaade etmeyiz. Bununla alakalı hiçbir sıkıtı yok evraklarda. Her şey tamam. Lakin bu konuda fazla tecrübemiz de yok. İlk defa böyle bir geminin işletmeciliğini üstlenmiş durumdayız.

Her hangi bir cezai durum olduğu taktirde buna Karasu Liman başkanlığı ve Sahil Güvenlik karar verir. Biz kooperatifiz. Biz sadece işletmecisiyiz. Ceza boyutuna Karasu Liman Başkanlığı ve Sahil Güvenlik bakar. Bizim ceza yazacak yetkimiz yok. Biz sadece uyarılarda bulunuruz. Uyarıları da sözlü olarak değil yazışmalı olarak yaparız.

Bizim tek amacımız her şeyi dört dörtlük yapmak. Bazı art niyetli kişilerin, bir – iki kişinin kişisel sorunları nedeniyle üstüne üstüne gitmeleri üzüntü verici. Bu güzelliğin karşısında baltalama yapma düşüncesi çok yanlıştır.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.