DOLAR 32,5228 -0.08%
EURO 34,8068 -0.19%
ALTIN 2.421,88-0,33
BIST 9.695,730,53%
BITCOIN 21613000,32%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

298 okunma

BAŞKAN LOKUM: BAŞARILI OLDUK

ABONE OL
05/07/2018 12:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum 24 Haziran Seçim sürecinin partileri açısından yoğun baskı ve karalama kampanyası altında geçtiğine dikkat çekerek, buna karşın aldıkları sonucu başarılı buldukları söyledi.

İlçe Başkanı Lokum, 24 Haziran Seçimlerini değerlendirdiği basın açıklamasında, seçim çalışmalarını hiç adil olmayan bir kampanya süreci içinde sürdürdüklerine dikkat çekti.

Lokum “Devletin tüm olanaklarını kullanarak seçime giren partilerle yarışmak zorunda kaldığımız seçimlerde, kuruluşumuzun engellenmesi dahil çok yoğun bir karalama ve iftira kampanyası içinde seçmenimize ulaşmaya partimizin politikalarını anlatmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

”Başta devlet televizyonu TRT olmak üzere, bir iki kanal dışında günde 30 saniye dahi bize yer verilmeyen, aksine bize hakaretler yağdırılan söylemleri defalarca ve uzun sürelerde yayınlayan bir görsel basın karşısında sesimizi duyurma zorluğunu yaşadık” diyen Başkan Lokum sözlerini şöyle sürdürdü:

”Parti teşkilatları olarak madden ve manen elimizden ne geliyorsa yaptık. Bu süreçte hiç seviyemizi bozmadık. Ancak bizim bütün bu saygın ve demokrasiye inanmış tavrımıza karşın ülke genelinde yaşanan hakaret ve karalama furyasını ne yazık ki ilçemizde de yaşadık. Üst düzey yöneticilerinden ve yüz yüze baktığımız dost olarak bildiklerimizden dahi inanılmaz gayri ahlaki saldırılara ve hakaretlere muhatap olduk. Ne FETÖ’cülüğümüz kaldı, ne ahlaksızlığımız… Dindar olduklarını iddia ederek bu iftira kampanyalarını yürütenleri Allah’a havale ediyorum.
Bizim dinimizde iftiranın asla yeri yoktur. Biz çalmadık çırpmadık, alnımızın akıyla bir demokrasi mücadelesine soyunduk. Çiğ yemedik ki karnımız ağırsın.”

BEKLENTİLERİMİZİN ALTINDA KALDI

Partisinin her iki seçimde aldığı oyun beklentilerinin altında kaldığını vurgulayan Lokum, “Bazı hatalarımız olmuştur. Ancak kitleleri sürükleyecek, heyecanlandıracak rüzgar yukarıdan eser. Tanıtımda çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Dediğim gibi TV’lerde esamimiz okunmadı. Partimizden haberi olmayan seçmenle karşılaştık. Buna karşın %11’i bulan 40 yıllık MHP’nin, % 22 oy alan yüz yıllık CHP’nin ve devletin tüm olanaklarını kullanan 16 yıldır iktidardaki Ak Parti’nin % 42 oy aldığı bir seçimde 7 aylık parti olarak aldığımız % 10 oy oranı bizim için başarıdır.

SEÇMENE VE AKÇAKOCA BASININA TEŞEKKÜR

Başkan Lokum, ”Ben her türlü baskıya ve karalamaya karşın dik duran, yanımızda saf tutan ve bizi destekleyen; oy veren, demokrasiden yana tavır koyan seçmenlere; ayrıca her koşulda haberimizi yapan, yansız bir tavır sergileyen Akçakoca basınına, ilçe teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Kısa süre içinde teşekkür ziyaretlerimiz yapacağız” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.