DOLAR 32,5156 -0.1%
EURO 34,9894 0.24%
ALTIN 2.424,020,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2097297-3,14%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

336 okunma

BAŞKAN SARIOĞLU BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

ABONE OL
19/07/2019 20:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, dün yaşanan sel felaketinin ardından, bir değerlendirme açıklaması yaptı. Sarıoğlu, Ak Parti ilçe binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklamasında bulundu.

Bizler şov yapmayı sevmiyoruz

Yaşanan sel felaketinin tüm boyutlarıyla ele alındığını, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Esvet Sarıoğlu,”Selin yaşandığı gün itibariyle parti teşkilatımız olarak her daim vatandaşlarımız yanındaydık. Biz şov yapmayı sevmiyoruz. Başkaları gibi atıp tutmuyoruz. Biz selden zarar görenlerin hep yanında olduk.İlk öncelik olarak çok büyük felaket olan bölgedeydik. Çünkü oralarda 7 kişinin kayıp olduğu bilgisini aldık. Sözkonusu can olunca, ilk olarak can dedik ve o bölgelere yoğunlaştık“ dedi.

Milletvekili Ayşe Keşir’in katkısı büyük 

Bazı kamuoyunda Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir hakkında yanlış algı operasyonu yapıldığını vurgulayan Sarıoğlu, ”Şu iyi bilinmelidir ki felaketin olduğu ilk gün ve ilk saatlerden itibaren Milletvekilimiz ile devamlı istişare halindeydik. Akçakoca’ya Bakanlar, bakan yardımcıları ve bölge milletvekilleri geldiyse bu Milletvekilimiz Ayşe Keşir sayesindedir. Kendisi bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek bilgi aktarmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yapılması gerekiyorsa talimat vermiştir. Yani Milletvekilimiz Ayşe Keşir Akçakoca için ne gerekiyorsa bizzat fazlasıyla yapmaktadır. Biz başkaları gibi kesinlikle şov peşinde değiliz. ” İfadesini kullandı.

Akçakoca’nın Doğal afet kapsamına alınıp alınmayacağı konusuna ise Başkan Sarıoğlu şu ifadelerle yanıt verdi:

“Bazı algı operasyonu yapmaya çalışanlar şunu diyorlar: Yok Akçakoca afet kapsamına alınmaz. Zaten milletvekili Ayşe Keşir’i istemeyiz gibi terbiyesizce konuşulduğunu duymaktayız. Sayın Milletvekilimiz afet kapsamına alınması için bizzat çalıştığına bizler şahidiz. Afet kapsamına alınması için devletin tüm kademeleri Akçakoca’ya geliyor. Afet kapsamına alınması için ne gerekiyorsa milletvekili Ayşe Keşir ile bizzat çalışmaktayız.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.