DOLAR 32,4652 -0.07%
EURO 34,8313 -0.42%
ALTIN 2.446,650,45
BIST 9.910,762,00%
BITCOIN 20806210,89%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

355 okunma

Başkan ve Parti Yöneticileri Çalışmaları İnceledi

ABONE OL
18/12/2020 16:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Osmaniye Mahallesi’nde devam eden yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını Akçakoca Millliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve il Genel Meclisi Üyesi Ergin Özensel ile yerinde inceledi.

Başkan Yanmaz, ekiplerin belirlenen programa göre ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Yanmaz, “Akçakoca’mızı daha güzel ve kaliteli bir kent haline getirebilmek için parke taş döşemeden, asfalt kaplamaya, altyapı, üst yapı çevre düzenlemeleri çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şehrimizin kent kimliğinin gelişimine önemli katkılar sunan yatırımlarımızı yerinde takip etmeye vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyorum. Kırsal ve merkezi ile büyük bir kent olan özellikler Batı Karadeniz’in İncisi durumunda olan ve Düzce ilinin denize açılan kapısı Akçakoca’mızın her noktasına hizmeti ulaştırmak için büyük bir çaba gösteriyoruz” dedi.

Başkan Yanmaz; çalışmaların yanı sıra mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları anlatıp, sorunları dinliyor.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.