DOLAR 32,5103 -0.1%
EURO 34,9550 0.32%
ALTIN 2.434,850,50
BIST 9.792,410,72%
BITCOIN 2082726-3,82%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

363 okunma

BAŞKAN YANMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
27/01/2021 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile Yönetim Kurulu üyeleri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Okan Yanmaz, MHP heyetine belediye faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Akçakoca’da hizmet destanlarının artırarak devam edileceğini ve herkesle iş birliği içerisinde olacağını söyleyen Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl ve Akçakoca ilçe Teşkilatı bizim göz bebeğimiz. Birlikte yol arkadaşlığı yaptık ve bu yol arkadaşlığımızı devam ettireceğiz. Sizler de bizim ekip arkadaşlarımızsınız. Teşkilatlarımız bu işi tamamen gönüllük esasıyla yapıyorlar. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halindeler. Sizler sayesinde vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerinin tam olarak karşılığını verebilme fırsatını sağlıyoruz. Teşkilatlarımız bu açıdan bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı

Birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam etmek istediklerini söyleyen Başkan Yanmaz, “Ülkemize ve Türk dünyasına dört bir taraftan yapılan saldırıları göz önüne aldığımızda, bizim ülke olarak birlik ve beraberlik içinde, sapasağlam bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Cumhur İttifakımızın ilk gününden bu yana, genel başkanlarımız omuz omuza ülkemizi daha refah günlere gitmesi için şevkle, birlik ve beraberlik içinde çalışırken, bizler de burada MHP İl ve İlçe Teşkilatlarımızla aynı ruhla çalışmaktayız. Birlik ve beraberlik içinde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Cumhur İttifakının sadece bir seçim ittifakı olmadığını belirterek, “Bundan sonraki süreçte de, kardeşlik içerisinde, Cumhur İttifakına da riayet ederek memleketimize ve milletimize, hizmet etmeye devam edeceğiz. Akçakoca’mız adına başarılı işler gerçekleştiren, azimle ve ilk günün coşkusuyla hizmetlerine devam eden Akçakoca Belediye Başkanımız Okan Yanmaz’a  teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.