DOLAR 32,5886 0.34%
EURO 34,7784 0.12%
ALTIN 2.497,320,53
BIST 9.456,52-0,71%
BITCOIN 21074235,57%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

249 okunma

Başkan Yanmaz, Milli Dayanışma Kampanyası’na maaşının tamamını bağışladı

ABONE OL
31/03/2020 14:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizde 168 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınının yarattığı ekonomik problemlerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na birçok kişi ve kuruluştan destek yağdı.

Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya ilçemizden yapılan ilk büyük destek Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan geldi.

Başkan Yanmaz, kampanya kapsamında, dar gelirli grupların temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla maaşının tamamını bağışladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Milli Dayanışma Kampanyası’na start vermiş ve ilk olarak 7 aylık maaşını da  kampanyaya bağışlamıştı.

 Bu gelişme üzerine, gözlerin çevrildiği Akçakoca’nın en duyarlı isimlerinden olan Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan maaş bağışı haberi geldi.

 Belediye olarak Umut Işığı Koordinatörlüğünde rutin yardımlar yapan Akçakoca Belediyesi, koronavirüs salgınının ardından çalışma gruplarını ve yardım malzemelerini artırarak daha fazla vatandaşa yardım elini uzatmıştı.

 Son olarak, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na şahsî olarak katılarak maaşını bağışlama kararı aldı.

 Başkan Yanmaz’ın maaşını bağışlayarak Akçakoca’da ilk işaret fişeğini çaktığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bunda sonra iş insanlarının ve diğer idarecilerin ne ölçüde destek verecekleri, Yanmaz’ın açtığı yolda Akçakoca’ya yakışır bir dayanışma fonunun oluşup oluşmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.