DOLAR 32,5595 0.21%
EURO 34,9708 -0.07%
ALTIN 2.437,910,08
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20979180,30%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

259 okunma

Başkan Yardımcısı Yazgan’dan karalama habere yalanlama geldi

ABONE OL
09/05/2020 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Düzce’de bir haber sitesinde Akçakoca Belediyesine ait resmi plakalı bir araçla ilgili yapılan karalama habere yalanlama açıklaması yaptı.

Sözkonusu haberde, Akçakoca’dan Ereğli yönüne giden resmi plakalı araçla ilgili olarak, aracın her sabah Ereğli’ye gittiği yazıldıktan sonra ”Ereğli yolunda ne işi var” şeklinde soru sorulmuş.

Ayrıca bahsi geçen haberde, resmi plakalı belediye aracının her sabah aşırı hız nedeniyle ceza yediği de yazılmış.

Sözü edilen habere karşı bir yalanlama açıklaması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, haberin gerçekle ilgisinin olmadığını, tamamıyla Akçakoca Belediyesi’ni karalamaya dönük olarak kaleme alındığını söyledi.

Yazgan ayrıca, bahsi geçen aracın Belediye’ye ait bir resmi plakalı araç olduğunu işaret ederek, aracın son günlerde Ereğli’ye her gün gidip gelmekte olduğunu söyledi.

Başkan yardımcısı Yazgan, resmi plakalı araçla Ereğli’de tersanede son bakımları yapılan Akçakoca gezi teknesinde görev alacak olan personelin götürülüp getirildiğini söyledi.

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Zonguldak il sınırlarından içeriye girmenin zor olduğu koşullarda, görevli personelin Ereğli’ye götürülmesi için resmi plakalı aracın başkan Okan Yanmaz tarafından tahsis edildiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.