DOLAR 32,5950 0.33%
EURO 34,7988 0.12%
ALTIN 2.510,291,05
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20967161,91%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

365 okunma

BAŞKAN YEMENİCİ CHP İLÇE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
23/01/2018 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte Cumhuriyet  Halk Partisi İlçe Başkanlığına İade-i Ziyarette Bulundu.

Başkan Yemenici ve beraberindeki heyeti CHP İlçe Başkanı Ömer Başar, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyesi Turgay Çakmak’la  ile birlikte Parti Merkezi girişinde Karşıladı.

 Ziyaret sırasında konuk heyete hoş geldiniz diyen İlçe Başkanı Başar ziyaretten duyduğu memnuniyeti  ifade etti.

Başkan Yemenici, ülkenin  zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, “Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliktir. Güney sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için silahlı kuvvetlerimizin başlattığı operasyona Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının destek açıklamasını çok önemli buluyorum. Partinizin bu yaklaşımı ülkenin bütünlüğü açısından dosta düşmana verilmiş en önemli mesajdır. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun şahsında tüm CHP Teşkilatına teşekkür ederim“ dedi.

CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ise,  parti ve insan olarak her zaman savaşa karşı barıştan yana olduklarını vurgulayarak, “Ülkenin bekası ve  dış  sorunları karşısında her zaman partimiz birlikten yana tavır alır.  Açık olarak desteğimizi açıklamış olmamıza rağmen bazı odakların eleştirmesinden de rahatsızlık duymaktayız. Bizler bugün bölgede emperyalist emellerine ulaşmak isteyen ABD ile 1968’lerden bu yana mücadele etmekteyiz. İşgal etmeye, emperyalist emellerinin uygulamaya koymaya çalıştığı her yerde olduğu gibi, ABD güney sınırımızda da tokadı yiyecektir“ dedi.

Başkan Yemenici sohbet esnasında kendisine yöneltilen bazı sorulara da cevap verdi. Akçakoca Belediyesinin  yaptığı çalışmalar ile yeni hastane binası yerinin satın alınması,  OSB, Kentsel dönüşüm gibi büyük projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette  Başkan Yemenici ile İlçe Başkanı Ömer Başar arasındaki yapıcı yaklaşımlar ve nezaket üslubu, sohbetin epey uzamasına yol açarken, Başkan Yemenici, çok keyif aldığı bu ziyaretten Bolu’da katılacağı bir canlı yayın programı nedeniyle ayrılmak zorunda olduğunu söyleyerek müsaade istedi.

CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve yönetici arkadaşları, konuk heyeti karşıladıkları nokta olan binanın ana giriş kapısına kadar geçirerek vedalaştılar.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.