DOLAR 32,4733 -0.21%
EURO 34,9321 0.25%
ALTIN 2.430,850,33
BIST 9.787,610,67%
BITCOIN 2081267-3,78%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

334 okunma

BAŞKAN YEMENİCİ : “İNŞALLAH 29 EKİM’DE AÇARIZ”

ABONE OL
28/07/2017 12:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL
15 Temmuz Değirmenağzı Şehit Ercan Çelik Parkı’nda yürütülen çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Yemenici, parkın iş teslimi süresinde tamamlanarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açılacağını söyledi.
Kale görünümlü, içerisinde restaurant ve çok amaçlı salonların yer aldığı bina ile bin kişilik amfi tiyatronun büyük bölümlerinin tamamlandığı, karşılıklı bağlantı köprülerinin korkuluk takılma aşamasına geldiği, uluslararası ölçülerde 4 adet tenis kortu ve basketbol ile voleybol sahalarının yapımının tamamlandığı görüldü.
Diğer bölümlerin inşaatı devam ederken, gazeteciler, müteahhit firma yetkilileri ve Belediye teknik personeli ile birlikte inceleyen ve bilgilendirmede bulunan Başkan Yemenici, “Amacımız adına yaraşır biçimde 15 Temmuz’da açmayı planlıyorduk. Ancak hava şartları nedeniyle gerekli çalışma olanağı bulunamadığından bu sürede tamamlayamadık. Şu anda % 60 oranında çalışmalar tamamlandı ve hızla sürüyor. Ben bu parkı yapılabilecek aktiviteler ve ihtiyaçlara cevap vermesi bakımından içerisinde yok yok diyerek niteliyorum. 52 bin metre karelik alanda; Spor yapmak isteyenler için her şey dinlence olanakları, kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği mekanlar ve doğayla iç içe olmak bakımından bölgede bir benzeri yok. Aranan her şey var.” şeklinde konuştu.
Müteahhit firma yetkilileri ve teknik personelle sık sık toplanarak değerlendirmelerde bulunduklarını vurgulayan Yemenici; “Bu gün toplanarak istişarelerde bulunacağız. Umut ediyorum ki uygun koşullar sürer ve çalışmaları zamanında tamamlar ve İnşallah 29 Ekim tarihinde, bu anlamlı günde halkımızın ve misafirlerimizin hizmetine açarız” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.