DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20634043,57%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

522 okunma

BAŞKAN YEMENİCİ: ”KIŞA HER ZAMANKİNDEN DAHA HAZIRIZ!”

ABONE OL
27/12/2017 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKÇAKOCA BELEDİYESİ KAR MÜCADELE EKİBİ KIŞA HAZIR

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, Kış Aylarında Hiçbir Olumsuzluk Yaşanmaması İçin  Tüm Tedbirlerin Alındığını Araç – Gereç,  Ekipman ve Personel Olarak Karla Mücadele Görevine Hazır Olduklarını Söyledi.

Başkan Yemenici, Akçakoca Belediyesi araç ve malzeme garajında kış hazırlıklarına dönük yapılan çalışmalarla ilgili  incelemede bulunarak, çalışanlardan bilgi aldı.

Tüm birim amirlerinin  ve çalışanların hazır bulunduğu inceleme sonrasında,  basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Yemenici şunları söyledi:

“Henüz kış gelmeyen biz   ilçemizde tüm önlemlerimizi almış durumdayız. Bilindiği üzere geçen yıl karla yaptığımız mücadelede ilçemiz vatandaşlarına hiçbir sorun yaşatmadık. Hatta elimizden geldiği oranda köy yollarının açılması boyutunda katkı verdik. Bu yıl daha da takviye ettiğimiz kar kürem,e yol açma ve yaya yolu temizleme araçlarımız ve bunların yanında çalışacak personelimizle, tuz ve kum stoklarımızla  sorunsuz bir kış mevsiminin yaşanması için hazır bekliyoruz. Geçen yıl olduğu gibi inşallah bu yıl da sorunsuz, huzurlu bir kış geçireceğiz” dedi.

BÖLGENİN EN  GÜÇLÜ BELEDİYESİYİZ

Yemenici , Müdürlerine, kısım amirlerine ve çalışanlarına teşekkür ederek sürdürdüğü açıklamasında, “Belediyemiz, herkesin uykuda olduğu, tatil yaptığı karda – kışta, soğukta tüm görevli birimleriyle ayakta ve vatandaşın huzuru için çalışmaktadır. Gerek alt yapısı, gerekse araç gereç zenginliği ve çalışanıyla bölgenin en güçlü belediyesidir. Bu nedenle hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan özverili çalışan başta başkan yardımcılarım, müdürlerim olmak üzere tüm personelime teşekkür ediyorum. Akçakoca Belediyesi kışa hazır!” dedi.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.