DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,1631 0.08%
ALTIN 2.296,290,84
BIST 9.056,412,84%
BITCOIN 22876000,46%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

477 okunma

Başkan Yemenici Öğrencilerin Kan Bağışı Kampanyasına Destek İstedi

ABONE OL
28/04/2017 18:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici : ” Kan; yapılamayan, bilimin yapamadığı tek kompenenttir. Onun için kan bağışının yapılması gerekiyor.”

Akçakoca’ya gelen İstanbul Kartal Burak Bora ve Barbaros Anadolu Lisesi öğrencileri,  kan bağışı kampanyasına destek için esnaf ve vatandaşlara broşür dağıttı.

Öğrenciler, ellerinde ki broşürleri esnaf ve vatandaşlara dağıtarak, hem kan bağışının yararı hakkında bilgilendirme de bulundular hem de 3 Mayıs Çarşamba günü Akçakoca Cumhuriyet meydanında kan bağışı kampanyasına çağırdılar.

Konuyla ilgili Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gazetemize yaptığı açıklamada, Belediye olarak destek verdiklerini, gönüllülük esasına göre bu iş yaptıkları için öğrencileri kutladığını ve teşekkür ettiğini söyledi.

Kan bağışı kampanyasının çok önemli olduğunu vurgulayan Yemenici, ” Kan bağışınız yapılması gerekiyor. Bende Kızılay kan bağışçısıyım. Kan yapılamayan, bilimin yapamadığı tek kompenenttir. Onun için kan bağışının yapılması gerekiyor. Bunun da tek toplayıcısı Kızılay. Kızılay ile beraber, Barbaros Anadolu Lisesi, Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi ve Akçakoca Belediyesinin himayesinde karşılıklı olarak İstanbul ile Akçakoca’da canlı olarak verilecek. Orada ki kan bağışçı ile burada ki kan bağışçı birbirlerini görebilecek. Güzel bir etkinlik olacak.” dedi.

Öğrencilerin tüm Akçakoca merkezine broşürler dağıtarak, kan bağışı kampanyasına destek isteyeceklerini belirten Yemenici,” Akçakoca Belediyesi ve Kızılay’ın şemsiyesi altında bu iki lisemiz tüm Akçakoca’ya yayılarak birebir broşür dağıtarak, isim ve telefonları alarak bilgilendirmede ve Çarşamba günü kan bağışında bulunmaya çağıracaklar.” İfadesini kullandı.

Yemenici, Kızılay’ın devamlı kan bağışı kampanyası yaptığını bunun daha büyük, ulusal medya da geniş yer bulacağı için güzel geçeceğine inandığını ve tüm taraflara çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.