DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073272-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

542 okunma

BAŞKANIN EŞİ NURSEN YANMAZ VE MECLİS ÜYESİ TETİK HAYVANSEVERLERLE

ABONE OL
15/10/2019 12:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kendisi de sıkı hayvansever olan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz ve Akçakoca Belediye Meclisi Üyesi Hanife Pazvant Tetik Dohaycan Derneği Yönetimi ile buluştu.
“Akçakoca’da Dohaycan Derneği’nin sokak hayvanları ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları takip ettiğini, derneğin bu konudaki çalışmalara destek vermek istediğini” söyleyen Sayın Nursen Yanmaz “halkı bu konuda bilinçlendirmek için birlikte proje yapabiliriz” dedi.
Dohaycan Derneği Başkanı Derya Çolpan “ Başkan’ın Yeni bir Bakımevi için yer arayışında olduğunu ve bize verdiği sözleri tutacağına inanıyoruz” dedi.
“Belediyemiz Modern bir Bakımevinde; bakım hizmetleri ile ilgilenerek sokak hayvanlarının rehabilitasyonu için örnek hizmet verirken, bizler de koşulları kötü olan barınakta kaybettiğimiz enerjimizi sokak hayvanları ile halkımızı barıştırmak için kullanacağız. Bununla ilgili yıllardır proje olarak bekleyen “ Hayvan Fobisinden Hayvan Sevgisine Eğitim Parkları” Oluşturulması için çalışmalar yapmak istediklerini” açıklayan Mükafat Ata Nursen Yanmaz ve Hanife Pazvant’a teşekkür ederek; bu projenin gerçekleşmesi için verecekleri desteğin çok önemli olduğunu” söyledi.
Dohaycan Derneği Başkanı Derya Çolpan tarafından yapılan açıklamada; “Bugün Nursen Yanmaz Hanım ve Hanife Pazvant Hanımlar bize öyle güzel sürpriz yaptılar ki; süprizi bozmamak adına bugün aldığımız güzel haberleri kamuoyu ile paylaşamıyoruz. Ama yakında hepinizin haberi olacak. İki güçlü ve çalışkan kadının yanımızda olması geleceğe dair bize umut verdi. Bugün sadece hayvanların sorunlarını konuşmadık. Bildiğiniz gibi derneğimizin ilgi alanı oldukça geniş, sokak hayvanlarının sorunlarını çözüm aşamasına getirir getirmez diğer alanlarda çalışmalarımızı ve işbirliğimizi sürdüreceğiz.” denildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.