DOLAR 32,6020 0.39%
EURO 34,8134 0.21%
ALTIN 2.498,590,58
BIST 9.453,65-0,74%
BITCOIN 21170936,81%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

429 okunma

BAYRAMDA SAHİLLER TIKLIM TIKLIM

ABONE OL
05/06/2019 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Batı Karadeniz’in incisi” olarak tabir edilen Akçakoca’da bayramın ikinci gününde büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

25 bin olan nüfusu yaz aylarında 4 katına ulaşan Akçakoca, 3 mavi bayraklı plajı, 38 kilometre sahil şeridi ve 5 yıldızlı oteli ile bölgenin en önemli turizm ilçesi ünvanına sahip.

Bayramın ikinci gününde Akçakoca’da turist yoğunluğu yaşanırken otellerde doluluk oranı ise yüzde 90’lara ulaştı.

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, gazetemize yaptığı açıklamada, bayramın ikinci gününde istenen düzeyde bir yoğunluk yaşandığını söyledi.

Tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Yemenici, ” Akçakoca’nın tüm turistik tesisleri yaz sezonuna hazırlanmıştı. Misafirlerimizi bekliyorduk. Bayramın ikinci gününde turistlerimiz de gelmeye başladı. Şu anda doluluklar had safhalara ulaştı. Plajlarımız da bayram dolayısıyla dolmaya başladı. Bayramda görülen hareketliliğe bakarak güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Güvenlik tedbirlerinin alındığını da vurgulayan Yemenici, “Belediye ve Kaymakamlığımız gerekli tedbirleri aldı. Jet- ski ve belediye ekipleri gerekli güvenlik önlemleri alıyorlar. Özellikle denize girilen saatlerde gerekli uyarı ve önlemleri yapıyorlar ” dedi.

Yemenici, Akçakoca’nın turistler için cazibe merkezi olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Akçakoca, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlere çok yakın olan bir şehir. Denize girmek isteyenleri, eğlenmek isteyen herkesi bekliyoruz. Zaten Akçakoca bilindiği gibi güzel eğlence merkezlerine sahip, gezilebilecek mesire alanları, mağaraları, şelaleleri bulunduran bir şehir. Turistlerin gelip görmeleri gereken bir ilçedir.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.