DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20903961,29%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

338 okunma

BELEDİYE BAŞKANI PARTİLİYİ BÖYLE KOVDU

ABONE OL
28/07/2018 10:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/A6-y3xpL5Cc

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer yiğit ilçede bulunan bir açılışta karşılaştığı eski belediye başkanı aday adayı ile tartıştı.

Başkan Yiğit, Ak Partili eski aday adayının üzerine yürüdü ve “Defol ulan” diyerek mekandan kovdu. AK Partili başkan ve eski aday adayının neden tartıştığı ise henüz bilinmiyor.

Yığılca ilçesinde Yığılcaspor lokalinin açılışında bir araya gelen 2014 yılı Ak Parti aday adayı ve belediye başkanı arasında tartışma çıktı.

Lokal açılışına gelen Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in elini sıkmak için yanına giden Avukat Fikret Çıracıya “defol ulan” diye tepki göstermesi kargaşaya sebep oldu.

Yığılcaspor başkanı Fatih Eren, “Olay tamamen kulübümüzün dışında gelişmiştir. Üzgün olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Eski aday adayı olayı anlattı

Avukat Fikret Çıracı ise, “Kulüp başkanı herkes gibi beni de davet etti.  Bugünde gelecek misin dediler. Bende davete icabet ederek açılışa katıldım. Açılışta bir köşede durarak kurdelenin kesilmesini bekledim. Duaya iştirak ettim. Herkes yerine oturduktan sonra İçeri girdim. Başkan ve masasında bulunan ilçe başkanı, il genel meclisi ve diğer arkadaşların elini sıktım. Başkan biriyle konuşuyordu önüne dönünce merhaba başkanım deyip elimi uzattım. Elinin tersiyle “git” işareti yaparak “defol lan” dedi. Ayıp oluyor dedim yine defol dedi.  O ara birisi ortalık gerildi diye video geçmiş. İkinci defol dan sonra bu yaptığınız çok terbiyesizce bir şey çok ayıp ediyorsunuz. Sizin olgunluğunuza yakışmaz bu defolmuyorum diyerek tepki gösterdim.  Videoda da görüldüğü üzere başkan bana vurmaya kalmıştır. Allah kimseyi makam ve mevkii ile sınamasın. Reisimizin kibir, gurur, tepeden bakma dediği tamda bu olsa gerek. Allah’ın izni ile tez zamanda reisimizin işaret ettiği “gönül belediyeciliği” bu ülkeye hakim olacaktır. Ak parti halkın gerçek partisidir. Sebebi ne olursa olsun. Sebebini hala anlayamamakla birlikte ben ne yapmış olursam olayım bugünkü davranışı hak etmiş olamam. Bu tür olaylara suskun kalmak AK Partiye verilecek en büyük zarardır” dedi.

Başkandan açıklama

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, iddiaya göre olay sonrası şu açıklamada bulundu:   “Evet elimi sıkmak istedi. Selamlaşmak için elini uzattı. Elimi vermedim. Bu hareketim üzerine Fikret Çıracı bana terbiyesiz dedi. Bende kendisini kovdum” dedi. Lokal açılışında yaşanan bu olay vatandaşlar tarafından hoş karşılanmadı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.