DOLAR 32,5652 0.03%
EURO 34,9221 0.2%
ALTIN 2.424,050,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100358-3,35%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

292 okunma

Belediye Başkanı ve Teşkilat Başkanının uyumlu beraberliği yeni imkanlar doğuruyor

ABONE OL
02/11/2019 09:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın MHP’li belediye başkanı Okan Yanmaz ile MHP Akçakoca ilçe başkanı Mustafa Özensel arasındaki yakınlık ve birlikte uyum içinde çalışmaları, dosta güven düşmana korku salan bir nitelik taşıyor.

Başkan Yanmaz ile Başkan Özensel arasında, geçmişten beri süregelen kardeşlik bağı, seçim dönemlerinde de uyumlu çalışmalara dönüşmüş, bu samimi işbirliği, milletvekili ve belediye seçimlerinde altın kazanımlarla taçlanmıştı.

Her ikisi de kendi alanlarında başarılarla dolu hatıralar bırakmış Akçakocalı siyasetçilerin güç birliğinden rahatsız olanlar, bu gücü zayıf düşürmek, dolayısıyla MHP’nin yetki ve güç alanlarını ilçede kısıtlamak için çeşitli tertiplere girseler de Yanmaz ve Özensel arasındaki güçlü kardeşlik bağları, tüm fitne girişimlerini savuşturacak kadar derin bir maneviyat taşıyor.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile MHP İlçe başkanı Mustafa Özensel, fitneden beslenen kesimlere ders verir mahiyette işbirliği halinde hareket ettikçe, hem belediye yönetimi ve MHP teşkilatı arasındaki bağlar sımsıkı korunuyor, hem de iki başkan el birliğiyle bölgesel işbirliklerine yöneliyor.

Bu kapsamda her iki başkanın beraberce yaptıkları son ziyaret komşu ilçemiz Alaplı belediyesi ile Alaplı MHP ilçe teşkilatları oldu.

Bu ziyaretler, sel afetinden sonra Akçakoca’ya destek veren Alaplı belediye başkanına plaket verilmesi olarak planlansa da, ardından MHP teşkilatına yapılan ziyaret, siyaset bağlarının yenilenmesi, ilçe dışında yeni işbirliklerinin istişare edilmesi ve yeni olanakların masaya yatırılması gibi imkanları da içeriyor.

Teşkilatıyla işbirliği halinde çalışan belediye başkanı Okan Yanmaz’ın ve teşkilatın tüm imkan ve yetki kabiliyetlerini Akçakoca’ya akıtmak için gece gündüz didinen Mustafa Özensel’in yakın işbirlikleri ve birbirlerini tamamlayan uyumu neticesinde, Akçakoca belediyesinin geleceğinin çok daha güzel olacağını kestirmek hiç de zor değil.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.