DOLAR 32,5825 0.26%
EURO 34,9950 -0.01%
ALTIN 2.446,750,45
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20947940,10%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

303 okunma

Belediye önünde toplanan esnafın yanında oldular, destek verdiler

ABONE OL
06/10/2020 13:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi tarafından Sapak’taki sanayi çarşısına yapılacak olan düzenlemeye karşı olan sanayi esnafı, tepkilerini göstermek için kepenk indirerek belediye binası önünde toplandılar.

Belediye meclisinin Ekim ayı oturumu başlamadan bir saat önce belediye binası önünde toplanan kalabalık esnaf grubuna siyasi parti ilçe başkanlarından tam destek geldi.

Esnaflara yönelik olarak ayrı ayrı birer konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum esnafların yanında yer aldıklarını ve Meclis çatısı altında esnafların taleplerinin kabul edilmesi için mücadele edeceklerini söylediler.

Belediye’nin Sanayi çarşısına yapılacak olan düzenlemesine tepkili olan esnaflar ise, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ileri sürerek uygulamadan vazgeçilmesini talep etiler. 

Yapılan konuşmaların ardından siyasi parti ilçe başkanları ve esnaf temsilcisi bir grup Meclis oturumunu izlemek için salona geçti. Oturumda bu konu gündem maddesi olarak ele alınırken, düzenlemenin komisyona havale edilmesi oylandı. 

Yapılan oylama, MHP’li meclis üyesi Kadem Direk’in muhalefet meclis üyeleriyle birlikte hayır yönünde oy vermesi nedeniyle gündem maddesini ret edilmesi ile sonuçlandı. Sonuç, esnafların istediği şekilde sonuçlanmasına rağmen gelişmelerin seyrinin ne şekilde ilerleyeceği önümüzdeki günlerde daha net belli olacak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.