DOLAR 32,4884 -0.05%
EURO 34,8128 -0.52%
ALTIN 2.441,290,22
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077626-1,13%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

383 okunma

BELEDİYE PLAJLARA BEDAVA VARİL VE ODUN DAĞITIYOR

ABONE OL
28/07/2018 20:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi’nden vatandaşlara ve ilçe dışından gelen turistlere romantik Yaz akşamları için destek adımı geldi.

Belediye ekipleri, akşam saatlerinde plajlarda oturmayı tercih eden vatandaşların ateş yakma talebini dikkate alarak plajlara ateş yakılacak variller ve bedava fındık odunu dağıttı. 

 

Turistik beldelerde Yaz akşamlarında kumsalda ateş yakıp müzik yapmak alışıldık bir şey. Fakat, Akçakoca plajlarında benzer şekilde ateş yakan vatandaşların geride bıraktıkları köz ve küllerin çevreye verdiği zarar göz ününde bulundurularak zaman zaman plaj işletmecileri tarafından yasaklanmıştı. 

Akçakoca Belediyesi ise vatandaşların bu yönde dile getirdikleri taleplere kayıtsız kalmadı. Şehir merkezinde bulunan plajların işletmecileriyle görüşen Belediye yetkilileri, uzlaşma üzerine plajlara ateş yakılacak varil ve yakmak için fındık odunları dağıttı.

Akşam saatlerinde plajlara varilleri ve odunları bırakan belediye personelinin sabah saatlerinde de varillerdeki külleri toplayacakları ve odun takviyesi yapacakları öğrenildi.

Uygulamadan, romantik Yaz akşamları yaşamak isteyen vatandaşlar kadar plaj işletmecileri de memnun. 

Belediye yetkilileri ise taleplerin gelmesi halinde tüm plajlar için benzer uygulamayı hayata geçireceklerini söylediler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.