DOLAR 32,5444 0%
EURO 35,0048 0.47%
ALTIN 2.435,150,50
BIST 9.769,030,48%
BITCOIN 2078162-4,01%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

403 okunma

Belediye, turnuvaya katılan çocuklara ızgara hamsi ikram etti

ABONE OL
01/12/2019 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da düzenlenen “1’inci Palamut Festivali ELO Satranç Turnuvası’nda”, Belediye tarafından 40 kilo ızgara hamsi sporculara ikram edildi.

Türkiye Satranç Federasyonu ile Akçakoca Belediyesi iş birliğinde, Belediyenin nikah salonunda dün başlayan satranç turnuvası bugün de devam etti.

Turnuvanın ikinci ve son günü olan bugün Belediye başkanlığından satranç tutkunu sporculara bir jest geldi.

Turnuvada, 40 kilo hamsi kapalı otoparka kurulan dev ızgaralarda pişirildikten sonra sporculara ve onlara eşlik eden aile fertlerine ikram edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, sporculara kendi elleriyle balık servisi yaparken, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Satranç turnuvası çok güzel şekilde geçiyor. Yaklaşık 40 kilo hamsi aldık. Minik çocuklara dağıtımını yaptık. Bu tür etkinlikleri belediye olarak katkılarımız devam edecek. Her yıl yapacağız. Gençlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlarla ilgili her türlü desteği vermeye hazırız. Bu yıl çok güzel geçti. Gençlerimize başarılar diliyoruz.” dedi.

Satranç Federasyonu Akçakoca İlçe temsilcisi Hayrettin Atban da, yaptığı açıklamada, verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a teşekkür ettiğini ifade ederek bu turnuvanın geleneksel hale gelmesini umut ettiğini belirtti.

Turnuva, dereceye giren sporculara verilen ödül töreninin ardından son bulacak. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.