DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22725440,89%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

464 okunma

Belediye ve İGM arasındaki yakın işbirliği ele alındı

ABONE OL
11/02/2020 18:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP’nin Düzce İGM (İl Genel Meclisi) üyeleri, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette belediye ile İGM arasındaki yakın işbirliği konusu ele alındı. 

MHP’nin farklı ilçelerinden Düzce İGM üyesi olan 6 isim Akçakoca belediyesine bir ziyaret gerçekleştirirken, MHP’li İGM üyelerine ziyarette MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ile MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel eşlik etti.

Bir saat süren ziyaret sırasında Akçakoca belediyesinin turizm ve kalkınma alanlarındaki öncelikli projeleri ele alınırken, bu projelerin hayata geçmesinde İGM üzerinden ve İl Özel İdaresi tarafından verilecek destekler masaya yatırıldı. 

Akçakoca turizminin olmazsa olmaz projelerinden olan kıyı mahmuzları (dalgakıranlar) ve yeni balıkçı barınağı konusunda, sürecin takip edilmesi ve projenin hızlandırılması noktasında, İGM çatısı altında da konunun yakın takipçisi olunacağına vurgu yapıldı. 

Akçakoca Sarıyayla barajı bölgesinde yapılacak mesire alanı için, İl Özel İdaresi tarafından verilmesi gereken araç ve ekipman desteklerinin ivedilikle sağlanması konusunda da görüşler ileri sürülürken, birçok konunun çözümü için belediye ve İGM arasında daha yakın bir işbirliğinin sağlanması gerektiğinin altı çizildi. 

İGM’nin MHP’li üyeleri  tarafından Akçakoca turizminin desteklenmesi ve gereken çalışmaların yapılması konusundaki dayanışma ifadelerinden memnun kalan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ziyaretten dolayı konuklara teşekkür etti. 

Keyifle süren ziyaretin sonunda, konuklar ve Belediye heyeti birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.