DOLAR 32,5392 0.16%
EURO 34,9594 -0.05%
ALTIN 2.455,660,81
BIST 9.878,791,67%
BITCOIN 20885610,85%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

389 okunma

BELEDİYE’NİN ARAÇ FİLOSU BÜYÜDÜKÇE BÜYÜDÜ

ABONE OL
06/01/2019 18:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirdi. 

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici göreve geldikleri andan itibaren Akçakoca belediyesine 46 araç kazandırdıklarını ifade ederken, Belediye olarak çalışkan personel ve güçlü ekipmanlarla ilçenin tüm noktalarına dört dörtlük hizmet götürmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Bu doğrultuda Belediyenin ihtiyacı olan araçları satın alarak araç filolarını güçlendirdiklerini ifade eden Yemenici, ”bu şekilde bir araç filosuyla Akçakocalılara hizmet etmeye çalışıyoruz. İhtiyaç olduğu sürece de gerek kiralık olarak gerekse de mülkiyet olarak araç filomuzu sürekli olarak yenileyeceğiz” dedi.

65 yaş üstü kişilere sınırsız hale getirildi

Belediyenin araç filosunu geliştirdiklerini belirten Yemenici, araçların yarısından fazlasının hibe yoluyla alındığını, çok azına para verdiklerini söyledi.

Yemenici açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

”Yeni halk otobüsleri aldık ve şunun sözünü verdik, yeni halk otobüsleri belediyeye bağlı olarak çalışacak. ‘Bu kadar para verdiniz bu arabalara’ diyenlerin olduğunu duyduk. Biz bu araçları DMO’dan (Devlet Malzeme Ofisi) aldık ve bunlara fazla para verme imkanımız yok zaten. Tamamı belediye yönetiminde olan otobüslerimizle 65 yaş üstü kişilere taşıma imkanını sınırsız hale getirdik.”

Önemli olanın Akçakoca’ya daha iyi, sağlıklı ve hızlı hizmet üretebilmek olduğunu vurgulayan Başkan Yemenici şöyle konuştu:

”Daha iyi hizmet için araç filomuzu genişletmeyi sürdüreceğiz. Vatandaşımızın desteğine layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize daha nice hizmetleri kazandırmak için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmettir’ sözünü bu güne kadar yere düşürmedik, bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Allah devletimizden ve devlet büyüklerimizden razı olsun.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.