DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20726845,61%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

402 okunma

BELEDİYE’NİN ULAŞIM ARACI FİLOSU GÜÇLENİYOR

ABONE OL
18/12/2018 15:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi’nin ulaşım hizmetleri, araç filosuna alınan 4 yeni otobüs ile güçlendirildi. 

Yıl sonu itibari ile özel taşımacılığın sona ereceği, hizmetlerin 1 Ocak’tan itibaren belediyenin kendi otobüsleriyle devam edeceği dikkate alınarak filoya katılan, her biri 21 oturaklı 4 yeni lüks otobüs, yapılan törenin ardından hizmet vermeye başladı.

Araçların hizmete girmesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende  Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici birer konuşma yaptılar. 

İlçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği törende bir konuşma yapan, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yeni otobüslerin ilçeye hayırlı olmasını ve vatandaşlara kazasız belasız hizmet vermesini diledi.

Başkan Yemenicinin konuşmasından sonra Kaymakam Yasin Öztürk de Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin başarılı bir belediye başkanı olduğunu yakinen bildiğini ifade etti. 

Konuşmaların ardından Müftü Şaban Soytekinoğlu tarafından okunan duanın ardından koç kesimi gerçekleştirildi.

Yeni otobüslerden birinin koltuğuna oturan Belediye Başkanı Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ulaşım hizmetlerinde yeni otobüslerle hizmet vermek seçim çalışmalarında vaat ettiğim sözlerden biriydi ve bunu gerçekleştirmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

Yemenici ayrıca, yıl sonu itibari ile özel halk otobüsleri ile sözleşmenin sona ereceğini, ulaşım hizmetlerinin tamamen belediye otobüsleri ile verileceğini söyledi.

Başkan Yemenici, özel halk otobüsü işletmecilerinin yıl sonu itibariyle sözleşmelerinin sona ereceğini vurgulayarak, özel halk sürücülerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.