DOLAR 32,3421 0.28%
EURO 35,1316 -0.03%
ALTIN 2.309,811,43
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22852382,30%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

602 okunma

Beşyol Kıraathanesinde EVET İzdihamı Yaşandı

ABONE OL
09/04/2017 15:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan referandumuna yönelik propaganda çalışmaları aralıksız devam ederken, ağırlıklı olarak Rizelilerin yaşadığı Beşyol bölgesindeki kahvehane toplantısında izleyicilerin bir bölümü ayakta kaldı.

Başında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin bulunduğu Ak Parti heyeti, Beşyol kıraathanesinde bölge sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Cüneyt Yemenici’nin yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Düzce eski milletvekili Osman Çakır’ın da katıldıkları toplantının dikkat çeken bir özelliği de aşırı kalabalık oluşuydu.

Cüneyt Yemenici toplantıda yaptığı etkili konuşmada, referanduma konu olan yeni anayasa maddeleri üzerine detaylı bir açıklama yaparken, referandum çalışmaları boyunca HAYIR cephesinin sözcülerinin kullandığı dil ve üslubun yanlışlarına da dikkat çekti.

Kadın izleyicilerin de erkekler kadar olduğu kahvehanede EVET kampanyasına aşırı bir ilginin olduğu dikkatlerden kaçmazken, toplantının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan bazı Beşyol sakinleri, toplantının kalabalık olma nedeni olarak Belediye Meclisi Hasan Ali Yanmaz faktörünün belirleyici olduğunu söylediler.

Hem geniş aile ve iş çevresi, çevresinin tamamına yakınının Beşyol bölgesinde yaşıyor olması hem de Ak partinin Belediye meclisi üyesi olması nedeniyle Hasan Ali Yanmaz’ın Beşyol muhitinin temel siyasi aktörlerinden biri olduğuna vurgu yapan bazı Beşyol sakinleri ise, ‘’Başkan Yemenici ve Hasan Ali ile birlikte Beşyol halkı Reis’e evet diyor’’ ifadelerini kullandılar.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.