DOLAR 32,4511 -0.12%
EURO 34,7578 -0.66%
ALTIN 2.436,020,01
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2076537-1,08%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

653 okunma

Beyhan Bayan Kuaförü Müşterilerine Standart Ötesi Hijyen Hizmeti Sunuyor

ABONE OL
19/03/2020 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın deneyimli bayan kuaförü Beyhan Kuaför, koronavirüs salgınına karşı yüksek düzeyli hijyen standartlarında hizmet vermeye başladı.

Çuhallı çarşısında bulunan Beyhan Bayan Kuaför Salonu’nun işletmecisi Beyhan Topal, tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınına karşı, işyerini sürekli olarak antiseptik maddelerle temizlemekle kalmıyor, kalabalık oluşumunu engellemek amacıyla, bu günlerde randevu sistemiyle müşteri alıyor. 

Her saat başı yaptığı dezenfekte çalışmasıyla virüsün dükkanından içeri girmesini engelleyen Beyhan Topal, içinden geçilen sıkıntılı günlerde, sorumlu bir işletmeci olmanın yükümlülüklerini layıkıyla yerine getiriyor. 

Sosyal medya paylaşım gruplarından müşterilerine seslenen Topal, bu süreçte dükkan içinde bir kaç kişiden fazla müşteri bulunmasın diye, randevu alınmadan gelinmemesine yönelik duyurular yapıyor.

Normal zamanlarda kuaför dükkanında aynı anda çok sayıda müşteri bulunduğunu, bu durumun keyifli zaman geçirmeye de vesile olduğuna işaret eden Topal, bu sıkıntılı süreçte randevu ile müşteri kabul etmesinin müşteriler tarafından da olumlu karşılandığını söyledi.

Temizlik ve hijyen hassasiyetinin koronavirüse karşı da tedbir olduğunun altını çizen Topal, her bir müşteriyi gönderdikten sonra hijyenik temizliğe yeniden başladığını, yeni bir müşterinin gelmesiyle de hijyen standartları yüksek koşullarda o müşteriye hizmet verdiğini söyledi. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.