DOLAR 32,5385 -0.02%
EURO 34,9570 0.28%
ALTIN 2.427,340,19
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2090815-3,68%
Düzce
29°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

298 okunma

BİLGİN, DÜZCE’NİN KANAAT ÖNDERLERİYLE TOPLANTILARDA

ABONE OL
14/01/2019 14:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye meclis üyesi aday adayı olan tecrübeli siyaset insanı İbrahim Bilgin, bu kapsamda Düzce’de çalışmalar yürütüyor.

Faruk Özlü’nün belediye başkan adayı olduğu Düzce’de, Özlü ile birlikte Düzce’yi yönetmeye talip olan Bilgin, sık sık Düzce seçmeniyle bir araya geliyor.

Akçakocalı siyasetçi Bilgin, bu çalışmalar kapsamında son toplantısını Düzce’nin kanaat önderleriyle yaptı.

Düzce’de 10 yıl İGM üyeliği yapan, bu süre zarfında Düzce ve ilçelerinin sorunlarına hakim olduğu gibi siyaset, cemiyet ve kanaat çevreleriyle de yakın ilişkileri bulunan İbrahim Bilgin Düzceliler tarafından da yakinen bilinen bir isim.

İbrahim Bilgin ve kanaat önderleri arasında gerçekleşen toplantıyı diğerlerinde ayıran şey ise saatler boyu süren keyifli toplantıda siyaset kadar şiir ve edebiyatın konuşulması oldu.

Fazilet Partisi eski İl Başkanı İlyas Keskin, Refah Partisi döneminde il başkanı olan Ruhi Kurnaz ve o dönem belediye başkan yardımcısı Haydar Kuşçu, mevcut Düzce belediye başkan yardımcısı Mikdat Çelebioğlu, Düzce DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ak Parti’nin Düzce il başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Turgay Şahin ile bir arada olan İbrahim Bilgin, her telden sohbetle sıcak ve samimi ortamlar yaşıyor.

Düzce’ye her gidişinde farklı bir esnaf grubu ya da memur, işçi gibi çalışan grupla toplantı yapan Bilgin’e ilgi ve teveccüh ise yüksek düzeyde.

Bilgin’i İGM saflarında iken yürüttüğü çalışmalarla iyi tanıyan Düzceliler, kendisinin belediye meclis üyesi olarak görmekten ise memnuniyet duyacaklarını ifade ediyorlar.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.